Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Nα στηριχθεί το ψηφοδέλτιο που πρόσκειται στον Μελισσανίδη ζήτησε η «Ορίτζιναλ 21»


Ένα ψηφοδέλτιο να κατέβει στις εκλογές τις ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ζήτησαν τα μέλη της Ορίτζιναλ 21, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ.

Στη συνεδρίαση αυτή αποφασίστηκαν οι λεπτομέρειες των εκλογών της μάνας ΑΕΚ, οι οποίος θα πραγματοποιηθούν την 9η Ιουνίου στο ξενοδοχείο President στις 11.00 το πρωί.

Η προθεσμία για την κατάθεση ψηφοδελτίων ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Μαϊου και εκπνέει στις 4 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, ο μόνος συνδυασμός που έχει γίνει επίσημα γνωστό ότι θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι το ενωτικό ψηφοδέλτιο που θα έχει ως επικεφαλής τους Κοτσάτο και Αλεξίου, το οποίο στηρίζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μέλη της Ορίτζιναλ 21 που βρέθηκαν στη συνεδρίαση εξέφρασαν την άποψη ότι πρέπει να κατέβει μόνο ένα και ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές.

Αποδέκτες αυτού του μηνύματος ήταν τα μέλη του ΔΣ Τζούλιος Συναδινός και Χρήστος Πιλάλης, τους οποίους οι πληροφορίες παρουσιάζουν να σκέφτονται να κατέβουν ως επικεφαλής σε δικό τους συνδυασμό.

Επίσης τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν από τους οπαδούς ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει με κάθε τρόπο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...