Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Αποσύρθηκε από την εθνική ο Ρίισε! (video)


Σε ηλικία 32 ετών, ο Γιον Αρνε Ρίισε αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική Νορβγηγίας.

"Σκοπός μου είναι να παίξω άλλα 4-5 χρόνια στην Ευρώπη", δήλωσε ο "αστέρας" της σκανδιναβικής ομάδας, ο οποίος δε έχει σκοπό να φορέσει ξανά το εθνόσημο.

"Διανύω την τελική ευθεία της καριέρας μου και βρίσκομαι σε μία ηλικία που πρέπει να πάρω μία σημαντική απόφαση αν θέλω να πετύχω το στόχο μου, ο οποίος είναι να αγωνιστώ για άλλα 4-5 χρόνια στην Ευρώπη", ανέφερε ο αμυντικός της Φούλαμ.

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νορβηγίας Έγκιλ Όλσεν είπε: "Ο Γιον Άρνε ήταν πάντα ο πιο εργατικός στις προπονήσεις και ο πιο συνεπής στις συναντήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Σέβομαι την απόφασή του και θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεισφορά του".

Τέλος ο πρόεδρος της νορβηγικής ομοσπονδίας Ίνγκβε Χάλεν τόνισε: "Ο Γιον Άρνε έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου. Η παρουσία του ήταν καταλυτική σε πολλούς αγώνες και η συμβολή του ήταν τεράστια".

Ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ, της Ρόμα και της Μονακό πραγματοποίησε το διεθνές του ντεμπούτο το 2000 κόντρα στην Ισλανδία και έκτοτε αγωνίστηκε σε 110 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...