Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Λουίς Σουάρες, ο πιο αποτελεσματικός παίκτης στην Ευρώπη

Μάζί με τον Σέρχιο Αγουέρο, ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ, αυτή τη στιγμή είναι το πιο «καυτό πιστόλι» στα γήπεδα της Γηραιάς Αλβιόνας


Λουίς Σουάρες ή Σέρχιο Αγουέρο; Αυτό είναι το δίλημμα στη φετινή Premier League στην οποία και οι δύο «βγάζουν μάτια». 


Ο Ουρουγουανός  επιθετικός έχει πετύχει 14 γκολ σε 10 παιχνίδια, αφού είχε χάσει λόγω τιμωρίας τα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ενώ ο Αργεντινός έχει 12 σε 14.

Η μάχη για την κορυφή αναμένεται να κρατήσει μέχρι τέλους και ήδη οι Άγγλοι έχουν αρχίσει τις συγκρίσεις. Ωστόσο, οι αριθμοί ως τώρα είναι φανερά υπέρ του επιθετικού της Λίβερπουλ.

Όπως δημοσίευσε και το "Sky Sports" στην εκπομπή του μετά το παιχνίδι της Σουόνσι με τη Χαλ, ο Σουάρες είναι ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία), αφού έχει τον μικρότερο μέσο όρο γκολ ανά λεπτό.

Οι...προβλέψεις των Νέβιλ και Κάραγκερ

Στο χορό της αντιπαράθεσης για το συγκεκριμένο θέμα μπήκαν και οι Τζίμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ. Ο παρουσιαστής του "Sky Sports" τους ρώτησε ποιος πιστεύουν ότι θα είναι πρώτος σκόρερ στο τέλος της σεζόν. Ο Νέβιλ είπε ότι δίνει περισσότερες πιθανότητες στον Αγουέρο γιατί η Σίτι είναι ομάδα που θα κάνει πιο πολλές ευκαιρίες και θα τερματίσει πάνω από τη Λίβερπουλ, ενώ ο Κάραγκερ πόνταρε στον πρώην συμπαίκτη του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...