Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Σούπερ Λίγκα: Πρόβα εν όψει Άντερλεχτ για Ολυμπιακό με Αστέρα Τρίπολης

Με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας ανοίγει σήμερα και θα κλείσει τη Δευτέρα, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αυτό το τριήμερο.


Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, με το μυαλό των παικτών του στον «τελικό» της Τρίτης απέναντι στην Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα υποδεχθεί στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης, στοχεύοντας στη 13η φετινή νίκη του στη διοργάνωση προκειμένου να διατηρήσει. τουλάχιστον, τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τον Άρη στο «Παγκρήτιο» στάδιο (15:00) σε παιχνίδι «ανοιχτό», με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο.

Στη Λιβαδειά (17:15), ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Πλατανιά σε αγώνα χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και κυνηγούν κάθε βαθμό που μπορούν να πάρουν για να μην κινδυνέψουν στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω της έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...