Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Με εύκολο τρόπο ήρθε η νίκη για τον Παναθηναϊκό στη Βέροια

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε σοβαρό πρόβλημα στη Βέροια και πήρε τους βαθμούς της νίκης με σκορ 3-1 κόντρα στην τοπική ομάδα. Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλυτερο διάστημα του ματς και είδαν τον Μπεργκ να πιάνει καλή απόδοση. Ο σέντερ φορ είχε δύο ασίστ και ένα γκολ.


Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟ θα δώσει μάχη ώστε να βρεθεί σε καλή βαθμολογική θέση εν όψει play offs, ενώ η Βέροια θα κοιτάξει να συγκεντρώσει βαθμούς προκειμένου να μείνει στην κατηγορία.


Μόλις στο 2' ο Κουτρουμπής έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπεργκ, ασίστ από τον σουηδό επιθετικό και 0-1 από τον Κλωναρίδη.

Στο 8' ο Καπίνιο φάνηκε να ανατρέπει τον Βέρτζο και καταλογίστηκε πέναλτι από τον ρέφερι Λιαχούδη. Ο Μπεν ήταν εύστοχος για το 1-1.

Στο 34' ο Μπεργκ με το κεφάλι έκανε την ωραία πάσα στον Ατζαγκούν, απ' ευθείας το σουτ και 1-2 για τους παίκτες του Αναστασίου.

Το 1-3 ήρθε στο 68' με σουτ από τον Μπεργκ, κατόπιν πάσας του Νάνο.

Διαιτητής: Λιαχούδης.

Κίτρινες: Καπίνο, Μπεργκ, Μπάρμπας, Κλωναρίδης, Καλτσάς.

Βέροια: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Οστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο(61' Γκονζάλβες), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος(61' Καλτσάς), Μπαργκάν(80' Κομόλοφ), Γεωργιάδης.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Νάνο, Ρισβάνης,. Πράνιτς, Κλωναρίδης(77' Καρέλης), Λαγός, Μπεργκ (90' Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν(67' Μπαϊράμι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...