Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο Ιμπραϊμ εγκατέλειψε τη Μάντσεστερ Σίτι και υπογράφει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, υποστηρίζουν οι Αγγλοι

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι,δεν υπολογίζει τον Ιμπραϊμ και αυτός έρχεται στον Ολυμπιακό

Ο 22χρονος νορβηγός μέσος Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ έλυσε το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι, όπως επιβεβαίωσαν επίσημα οι «Πολίτες» μέσα από τον λογαριασμό τους στο twitter και την Πέμπτη πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. 


Το Sky Sports μετέδωσε πως η άφιξή του Νορβηγού, σομαλικής καταγωγής είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στην Αθήνα. Ο Ιμπραϊμ πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών στον Ολυμπιακό και θα δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη έως τέλος της σεζόν.


Η Μάντσεστερ Σίτι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον 22χρονο μέσο, τον οποίο πολιορκούσαν οι Σουόνσι, Φούλαμ, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ.

Η «Mirror» έγραψε: «Ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ αφήνει το Etihad για τους Έλληνες γίγαντες, τον Ολυμπιακό». Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό θα είναι διάρκειας 3, 5 ετών με ετήσιες αποδοχές 240.000 ευρώ.

Την υπόθεση της μεταγραφής του Ιμπραΐμ στον Ολυμπιακό χειρίζεται ο γνωστός μάνατζερ Ντμίτρι Σέλουκ ο οποίος στο παρελθόν είχε μετακινήσει στους Ερυθρόλευκους τους Γιάγια Τουρέ, Αρούνα Μπαμπανγκίντα και Μάρκο Νε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...