Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τένις: Στους ημιτελικούς Ναδάλ και Ραντβάνσκα

O Ραφαέλ Ναδάλ πανηγυρίζει τη νίκη του εναντίον του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 3-1 (3-6, 7-6, 7-6, 6-2), διεκδικώντας τη συμμετοχή στον τελικό του τουρνουά.

Ο Ράφα Ναδάλ συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του στο αυστραλιανό όπεν, που διεξάγεται στην Μελβούρνη, καθώς επικράτησε (δύσκολα, πάντως) του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 3-1 (3-6, 7-6, 7-6, 6-2) και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του τουρνουά.


Ο Ισπανός αθλητής, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στον τελικό απέναντι στο νικητή που θα προκύψει από το σούπερ ντέρμπι των προημιτελικών, ανάμεσα στον Βρετανό Άντι Μάρεϊ και στον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ.


Στις Γυναίκες σημειώθηκε νέα έκπληξη, αφού μετά τον αποκλεισμό του μέγιστου φαβορί, της Σερένα Ουίλιαμς, εκτός συνέχειας έμεινε και η Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Ανιέσκα Ραντβάνσκα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης «ταπεινώνοντας» τη Λευκορωσίδα, της οποίας επιβλήθηκε με 2-1 (6-1, 5-7, 6-0).

Η νεαρή Πολωνή θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στον τελικό του τουρνουά απέναντι σε μια άλλη εντυπωσιακή αθλήτρια από την ανατολική Ευρώπη, τη Σλοβάκα Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, η οποία μετά την Φλάβια Πενέτα άφησε εκτός με 2-0 (6-3, 6-0) και την Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...