Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα και τώρα το μυαλό στον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός με σκόρερ τον Μάρκο Σέποβιτς νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0 στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», εξασφαλίζοντας και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Αντίπαλος των Ερυθρολεύκων θα είναι ο Ατρόμητος.

Οι Ερυθρόλευκοι ίσως επαναπαύτηκαν στο 4-0 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και δεν μπόρεσαν να πιάσουν ψηλά στάνταρ απόδοσης.


Πάντως ο Μίτσελ πηγαίνει από νίκη σε νίκη στο πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας στο ενεργητικό του 35 και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ δεν έχει γευτεί ακόμα ήττα! Ο ισπανός προπονητής δημιουργεί νέο ρεκόρ.
Ο Αστέρας είχε κατοχή της μπάλας στο α΄ ημίχρονο και απείλησε την εστία του Μέγερι με πρωταγωνιστές τους Μουνάφο, Χουάνμα, Σανκαρέ. Στο 43΄ ο προωθημένος Ζησόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως δεν μέτρησε γκολ καθώς υποδείχτηκε οφσάιντ. Η φάση ήταν οριακή.
Ο Ολυμπιακός με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα (εκτός ήταν οι βασικοί Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Σαβιόλα, Ρομπέρτο) δεν είχε καλή οργάνωση στο παιχνίδι του. Μόνο ο πορτογάλος Μασάντο είχε όρεξη και ξεχώρισε με την απόδοση του.

Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά τον πορτογάλο μέσο Πελέ (θέλει παιχνίδια στα πόδια του) και στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Κώστας Μήτρολγου. Ο διεθνής φορ όπως στην προηγούμενη συνάντηση πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο) ήταν η σκιά του καλού του εαυτού. Ο Πιστολέρο δείχνει ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν έχει βρει το ρυθμό του.
Ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης χρησιμοποίησε όλα τα όπλα του στο β΄ ημίχρονο (Ντε Μπλάσις, Γκοϊάν), αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μορφή του αγώνα. Η αλλαγή του Ναβάρο (τη θέση πήρε ο Κοντοές)ήταν αναγκαστική.
Στο 63΄ υπήρξε διακοπή της συνάντησης καθώς έπεσε η τάση του ρεύματος σε έναν πυλώνα. Το ματς άρχισε με καθυστέρηση δύο λεπτών και με ανεπαρκή φωτισμό!
Ο Ολυμπιακός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με την τρίτη αλλαγή του Μίτσελ, τον Μάρκο Σέποβιτς (79΄). Ο σέρβος φορ πήρε πάσα από τον Ιμπαγάσα και με συρτό σουτ νίκησε τον Γεωργακόπουλο (0-1).
Οι γηπεδούχοι έστειλαν για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μέγερι, με κεφαλιά του Χουάνμα (92΄), όμως ο διαιτητής Σιδηρόπουλος υπέδειξε επιθετικό φάουλ του επιθετικού του Αστέρα πάνω στον ούγγρο γκολκίπερ.
Κίτρινη κάρτα: Εντό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Λούι, Σανκαρέ (66΄ Γκοϊάν), Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος (75΄ Ντε Μπλάσις), Εντό, Σέτι, Μουνάφο, Ναβάρο (52΄ Κοντοές), Κάφα, Χουάνμα.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μπονγκ, Εντινγκά, Πελέ, Μασάντο (65΄ Βάις), Φουστέρ, Ντομίνγκες (57΄ Ιμπαγάσα), Μήτρογλου (76΄ Σέποβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...