Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Θετικό δείγμα (0-0) και με Μίλαν ο Παναθηναϊκός


Μετά τη νίκη (3-2) επί της Ίντερ, ο Παναθηναϊκός έφερε και 0-0 με την Μίλαν στο Ντιτρόιτ, επιβεβαιώνοντας τον υψηλό δείκτη ετοιμότητας του, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο τέλος οι δυο ομάδες χτύπησαν και πέναλτι, με τους “ροσονέρι” να επικρατούν με 5-3.

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε από τρεις καλές φάσες σε κάθε ημίχρονο. Στο 9' με τον Γκοβού, στο 15' με τον Νίνη και στο 42' με τον Σισέ. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε κι άλλο την απόδοση του, πέτυχε μάλιστα πεντακάθαρο γκολ στο 55' με τον Γκοβού, που πλάσαρε, η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε σέντρα. Νωρίτερα (50') ο Νίνης πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στιο 57' είχε καλή κεφαλιά άουτ ο Σισέ. Στο τελευταίο ημίωρο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με τις πολλές αλλαγές.

Θετικές εντυπώσεις άφησε στο ντεμπούτο του ο Γάλλος Μπουμσόνγκ που ξεχώρισε για το ώριμο παιχνίδι και την απλότητα στις κινήσεις του. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην σκόραρε αλλά έδειξε και σ' αυτό το ματς ότι το μεγάλο του όπλο θα είναι η τετράδα Λέτο, Νίνη, Γκοβού και Σισέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας(46' Καρνέζης), Καντέ (84' Σαριέγκι), Μπουμσόνγκ (84' Μαυρίας), Σεϊταρίδης(64' Βύντρα), Σπυρόπουλος(72'Μπιάρσμιρ), Σιμάο (84' Δημούτσος), Κατσουράνης(64' Ζιλμπέρτο), Νίνης (64' Μαρίνος), Γκοβού(64' Καραγκούνης), Λέτο (84' Ιωαννίδης), Σισέ (84' Πετρόπουλος)

ΜΙΛΑΝ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Γκατούζο (75' Αμπάτε), Ζέεντορφ(62' Στράασερ), Νέστα (62' Παπασταθόπουλος), Φλαμινί, Ζαμπρότα, Μποριέλο(71' Μπερέτα), Τιάγκο Σίλβα(46' Μπονέρα), Μέρκελ (80' Νόβινιτς), Αντονίνι, Οντουαμάντι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...