Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Υπέφερε αλλά πέρασε ο Άρης

    Με την… ψυχή στο στόμα προκρίθηκε ο Άρης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τη Γιαγκελόνια στη Θεσσαλονίκη και πέρασε χάρη στην εκτός έδρας νίκη (2-1). Για τους «κίτρινους» σκόραρε ο Τσέζαρεκ (19’ και 75’ πεν.), ενώ τα τέρματα των Πολωνών σημείωσαν οι Μπούρκχαρντ (24’, 67').

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη καθώς προηγήθηκε στο 19’ με τον Τσέζαρεκ και όλα έδειχναν ότι θα πέρναγε μια ευχάριστη βραδιά στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» επέβαλαν το ρυθμό τους, ενώ οι Πολωνοί προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να ισοφαρίσουν. Στο 24’ στάθηκαν τυχεροί, καθώς σε σουτ του Μπούρκχαρντ η μπάλα κόντραρε στον Ρονάλντο Γιάρο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη. Οι παίκτες του Άρη επηρεάστηκαν από το γκολ που δέχθηκαν και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο ως το τέλος του ημιχρόνου επιδιώκοντας με αξιώσεις να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο ως το 67’ όταν ο Μπούρκχαρντ με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στην Γιαγκελόνια καθώς η μπάλα στο σουτ του Πολωνού βρήκε στον Νάφτι και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 75’ ο Τσέζαρεκ έπεσε, έπειτα από διεκδίκηση στον αέρα με τον Σκέρλα και ο Ρουμάνος διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Τσέζαρεκ εκτέλεσε, ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε τον Άρη στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Άρης έπαιξε με την φωτιά και πήρε την πρόκριση χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του Σηφάκη στις προσπάθειες των Γκροσίτσκι, Φρανκόφσκι και Χέρμες.

ΣΚΟΡΕΡ: 19', 75' πεν. Τσέζαρεκ - 24', 67' Μπούρκχαρντ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Nτεακόνου (Ρουμανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τόχα, Κουλοχέρης, Σηφάκης-Σιντκί, Κούπιτς

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο (84' Κουλοχέρης), Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί (78' Πρίττας), Κάλβο, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κόκε, Μισέλ, Χαβίτο.
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ (Μιχάλ Πρόμπιερτς): Σαντομιέρσκι, Σκέρλα, Κούπιτς, Γκροζίτσκι, Χέρμες, Σίντκουι (46' Κατσχελάν), Νοραμπουένα, Μακουσέφσκι (51' Φρανκόφσκι), Γκρζίμπ, Μπούρκχαρντ (83' Λάτο), Κιγιάνσκας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...