Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Στους «ρυθμούς» της μπάλας

Πλούσιες «δόσεις» από ποδόσφαιρο και μπάσκετ περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού αυτό το τριήμερο. Η αρχή γίνεται σήμερα, με την ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA να μεταδίδει την κρίσιμη αναμέτρηση εντός έδρας του Αρη με την Αούστρια Βιέννης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι δύο ομάδες διεκδικούν το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους της διοργάνωσης και τον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας το Novasports-1 στις 19.00.
Την ίδια μέρα το ΜΕΓΚΑ μπαίνει σε ποδοσφαιρική δράση με τις τελικές «μάχες» για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κανάλι της Μεσογείων θα μεταδώσει απ' ευθείας από την Ουκρανία την αναμέτρηση μεταξύ της Ντιναμό Κιέβου και του Αγιαξ σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00.05) θα προβάλει σε μαγνητοσκόπηση και το ματς μεταξύ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Οξέρ σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. Το κανάλι θα μπει σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς νωρίτερα με την εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live» (21.00). Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους τρεις αγώνες της πρώτης βραδιάς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ καλεσμένοι είναι στο στούντιο οι Νίκος Καρούλιας και Πέτρος Μίχος και σε απ' ευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Κωστίκος.
Σήμερα πάντως το τηλε-μενού περιλαμβάνει και μπάσκετ καθώς ξεκινά το τουρνουά «Ακρόπολις». Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει στις 21.45 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά, αναμέτρηση που θα μεταδώσει απ' ευθείας η ΕΤ1. Νωρίτερα (19.00) από το ίδιο κανάλι θα μεταδοθεί και ο αγώνας μεταξύ Σλοβενίας και Σερβίας.
Αύριο σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ θα μπει και η ΝΕΤ μεταδίδοντας απ' ευθείας την αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης με τη Σαμπντόρια, ενώ αργότερα στο πλαίσιο της εκπομπής «Τσάμπιονς ΝΕΤ» (23.45) θα προβάλει σε μαγνητοσκόπηση και τον αγώνα ανάμεσα στην Μπράγκα και τη Σεβίλη.
Την ίδια μέρα η ΕΤ1 θα μεταδώσει τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Σερβίας και Καναδά (19.00), ενώ στις 21.00 θα καλύψει απ' ευθείας και τη φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντεπορτίβο λα Κορούνια. Την αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ για το «Ακρόπολις» στις 21.45 θα μεταδώσει απ' ευθείας η ΕΤ3.
Πλούσιο αθλητικό τηλε-μενού υπάρχει και μεθαύριο (19/8), με τη NOVA να παίζει σε... διπλό ταμπλό. Στις 21.30 από το Novasports-1 θα μεταδοθεί απ' ευθείας η κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φενερμπαχτσέ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μισή ώρα αργότερα, για την ίδια διοργάνωση, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νταντί Γιουνάιτεντ και ο αγώνας θα μεταδοθεί (22.00) από το Novasports-2.
Μεθαύριο ολοκληρώνεται και το τουρνουά μπάσκετ «Ακρόπολις», με την ΕΤ1 να μεταδίδει στις 19.00 τον αγώνα μεταξύ Καναδά και Σλοβενίας και στις 21.45 την αναμέτρηση της Εθνικής μας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας. Και κάπως έτσι οι τηλε-φίλαθλοι θα αρχίσουν σιγά σιγά να καθηλώνονται και πάλι μπροστά στις μικρές τους οθόνες. ΠΗΓΗ : ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...