Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

«Πέταξε» για Σκωτία η ΑΕΚ


Αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ σήμερα το πρωί για τη Σκωτία, όπου την Πέμπτη (22:00, Novasports) θα αντιμετωπίσει την Νταντί Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το παιχνίδι και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Αν η ΑΕΚ παίξει όπως στα φιλικά στην Αυστραλία, πιστεύω ότι θα φέρουμε ένα σκορ που θα μας ευνοεί στη ρεβάνς. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι γι’ αυτό το ματς, είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει, καθώς και με την παρουσία μας στα φιλικά παιχνίδια» τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Σχετικά με τον Ντιόπ ο Μπάγεβιτς δήλωσε ότι ο Σενεγαλέζος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αρχική ενδεκάδα.

Αναφερόμενος στην Νταντί Γιουνάιτεντ, ο 62χρονος κόουτς επισήμανε ότι πρόκειται για δυνατή ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση και οι παίκτες της αγωνίζονται με πάθος. Επίσης τόνισε ότι χρειάζονται προσοχή τρεις παίκτες, όπως ο επιθετικός Ντέιλι που είναι γρήγορος, καθώς και οι Ντίξον και Κένεθ.
 
Η αποστολή αποτελείται από τους: Σάχα, Γιάχιτς, Λαγό, Μανωλά, Δέλλα, Μάκο, Καφέ, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο, Σκόκο, Τζιμπούρ (πιθανή ενδεκάδα), Αραμπατζή, Νταντόμο, Καράμπελα, Γεωργέα, Αργυρίου, Ντιοπ, Εντερ, Μπερνς, Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...