Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

“Βόμβα” με Νέμεθ ο Ολυμπιακός

Πέρσι έπαιξε δανεικός στην ΑΕΚ (19 ματς – 3 γκολ), φέτος το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό του με τη μορφή δανεισμού ο Παναθηναϊκός και τελικώς ο Κρίστιαν Νέμεθ κατέληξε στον Ολυμπιακό με μετεγγραφή από τη Λίβερπουλ!

Οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και επήλθε θεαματική ανατροπή των δεδομένων.

Ο Νέμεθ απασχόλησε το τελευταίο διάστημα τον Παναθηναϊκό που προσπάθησε να αποκτήσει δανεικό τον Ούγγρο επιθετικό. Ήθελε μια εναλλακτική λύση για Σισέ και Γκοβού και ο Νέμεθ πληρούσε τις προϋποθέσεις αφού μπορεί με την ίδια επιτυχία να παίξει και ως φορ περιοχής, αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός.

Η Λίβερπουλ το ξέκοψε στον Παναθηναϊκό, δεν παραχωρούσε τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, παρά μόνο με ελεύθερη μετεγγραφή. Εκεί κινήθηκε με άκρα μυστικότητα ο Ολυμπιακός που συμφώνησε με τη διοίκηση των Reds για την αγορά του 50% των διακιωμάτων του Νέμεθ. Προηγουμένως είχε δει τον παίκτη από dvd ο Βαλβέρδε που άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του. Οικονομικά στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη αλλά αξιοσημείωτο είναι ότι προσφάτως η Λίβερπουλ ζήτησε 1,2 εκατ. ευρώ από τη Λέτσε για να παραχωρήσει το 50% των δικαιωμάτων του Ούγγρου ποδοσφαιριστή.
Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Διαπραγματευόταν ο Ολυμπιακός με τη Λίβερπουλ για να ανανεώσει το δανεισμό του Λέτο και κινήθηκε με μυστικότητα ο Παναθηναϊκός που αγόρασε τον Αργεντινό από τον αγγλικό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...