Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ η Μπολόνια είναι το πρόβλημα, έλεγε ο Μόρας!

photo
Τι έλεγε ο Βαγγέλης Μόρας στις τελευταίες συζητήσεις που έγιναν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ; Το SPORT NET αποκαλύπτει πως ο Έλληνας αμυντικός που έτσι κι αλλιώς θέλει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, υποστήριζε ότι «το πρόβλημα δεν είμαι εγώ, η Μπολόνια είναι!».
Πράγματι ο Μόρας, ο οποίος επιθυμεί τον επαναπατρισμό και φυσικά να δουλέψει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, θα τα βρει κουτσά στραβά με την ομάδα τόσο στα χρήματα όσο και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.
Ωστόσο πρέπει να καμφθούν τα εμπόδια των Ιταλών, οι οποίοι κατά μια πληροφορία φέρονται να τον παραχωρούν ακόμα και με το ποσό των 600.000 ευρώ.
Αν ισχύει αυτό η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί άμεσα για να κλείσει τον παίκτη, που έχει ζητήσει Ντούσαν Μπαγεβιτς για να καλυφθεί το κενό του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.
Για τον Σουηδό όμως έγινε μεγάλη συζήτηση αναφορικά με το βαρύ συμβόλαιο του. Η ΑΕΚ ήθελε να γλιτώσει και γλίτωσε για τον επόμενο χρόνο περίπου 1,2 ευρώ μαζί με την εφορία του παίκτη και η λογική λέει πως θα αναζητηθεί παίκτης με λιγότερο κόστος.
Άλλωστε και ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκαθάρισε ότι η Ένωση θα δώσει περίπου 450.000 ευρώ συμβόλαιο για τον στόπερ. Άντε με τα μπόνους κατάκτησης στόχων, το νούμερο αυτό να γίνει στρογγυλό είτε να πάει στα 550.000 ευρώ.
Η Μπολόνια δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τη θέση της για τον παίκτη. Δύσκολα θα τον αφήσει με ένα συμβολικό ποσό και σίγουρα η περίπτωση απόκτησης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ δεν είναι ίδια με αυτή του Μόρα.
Το μόνο κοινό στοιχείο είναι όπως η Πορτσμουθ έτσι και η Μπολόνια θέλει να ξεφορτωθεί ένα δυνατό συμβόλαιο, αλλά για τους Ιταλούς που είναι μετρ στα deal αποτελεί πρώτος στόχος να βάλουν κι ένα καλό ποσό στα ταμεία τους μια και ο παίκτης «πουλάει» (λόγω ηλικίας, λόγω συμμετοχών στο καμπιονάτο). Εκτός κι αν εντέλει οι απαιτήσεις τους πέσουν κι άλλο.
Βεβαίως στην ΑΕΚ θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για τον Μόρα, αλλά τονίζουν πως η αγορά για τους ελεύθερους παίκτες είναι μέχρι τις 15/9 και υπάρχει μπόλικος χρόνος για να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Συνεπώς μην αποκλείει κανείς εάν δεν πραγματοποιηθεί η υπέρβαση με τον Μόρα, ο οποίος φέρεται να λέει «ναι» στην ελληνική ομάδα, ο δικέφαλος να αποκτήσει έναν ελεύθερο παίκτη την τελευταία στιγμή.

Γ. Φωσκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...