Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Επεμβαίνει ο εισαγγελέας για τα επεισόδια κατά Μπάγεβιτς (βίντεο)

Την άμεση αντίδραση του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη προκάλεσαν τα απαράδεκτα και προκλητικά, όπως τα χαρακτήρισε, επεισόδια στο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Καλλιθέας.

Επεμβαίνει ο εισαγγελέας Αθηνών.Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε βίντεο και φωτογραφίες από τνν χθεσινή επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ώστε να διενεργήσει σχετική έρευνα.

Οπτικό υλικό ζήτησε και θα πάρει και η αστυνομία η οποία θα κινηθεί αυτεπάγγελτα προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει όσους πήραν μέρος στην επίθεση κατά του προπονητή της ΑΕΚ.

Η εφημερίδα ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αναφέρεται στην επίθεση που δέχθηκε ο Σερβοέλληνας τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς από μερίδα οπαδών στην φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα τονίζει ότι οι υγιείς φίλαθλοι της ομάδας είναι αγανακτισμένοι και δηλώνουν έτοιμοι να συμπαρασταθούν στον Σερβοέλληνα προπονητή με όλες τους της δυνάμεις.

Η εφημερίδα τονίζει ότι μετά από καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχθηκε οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θέλοντας να εκφράσουν την οργή τους απείλησαν ότι θα επιστρέψουν τα εισιτήρια διαρκείας της Ερασιτεχνικής.

http://aekfans21.blogspot.com/

Δείτε το βίντεο από την επίθεση των αλητών στον Ντούσαν Μπάγεβιτς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...