Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Αφέθηκε ελεύθερος ο Κρίστιτς

Αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι ο Νέναντ Κρίστιτς, ο οποίος νωρίτερα είχε συλληφθεί με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου, για τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουρούση στο κεφάλι με… καρέκλα. Από την εισαγγελία έγινε γνωστό ότι θα συνεχιστεί η προανάκριση για γεγονότα, που στιγμάτισαν το χθεσινό φιλικό… αγώνα Ελλάδας-Σερβίας στο ΟΑΚΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν επαφές αθλητικών και πολιτικών παραγόντων Ελλάδας και Σερβίας για να μην πάρει διαστάσεις… διπλωματικού επεισοδίου η υπόθεση και καταβάλλεται εκατέρωθεν προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Νωρίτερα ο Κρίστιτς δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής Σερβίας στο Βελιγράδι, καθώς ο αθλητικός εισαγγελέας Κώστας Σιμιτζόγλου είχε διατάξει τη σύλληψή του. Άνδρες της αστυνομίας μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή της Εθνικής Σερβίας και τον μετέφεραν στην ασφάλεια Αθηνών.

Η σερβική κυβέρνηση φέρεται να ενημερώθηκε για την υπόθεση και ανέθεσε στην Υπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού της γειτονικής χώρας, Σνεζάνα Σάμαρτζιτς-Μάρκοβιτς, να επιληφθεί της υπόθεσης ερχόμενη στην Αθήνα. Μετά την απελευθέρωση του Κρίστιτς το θέμα δεν αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις και οι δύο πλευρές κάνουν προσπάθειες ώστε να μην δοθεί συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...