Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Μπάγεβιτς: Έχουμε περιθώρια βελτίωσης

Συγκρατημένος ο Μανωλάς
Ευχαριστημένος έμεινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την παρουσία της ΑΕΚ στη Σκωτία και τη νίκη της (1-0) επί της Νταντί Γιουνάιτεντ. Ο προπονητής της «Ένωσης» δεν θέλησε να παραδεχτεί ότι η ομάδα του ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης.

«Ήταν ένα καλό σκορ και πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο ακόμα γκολ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί όπως σήμερα και να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε τον αντίπαλο και στο δεύτερο παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε γιατί ο αντίπαλος θα παίξει ελεύθερα, είναι δυνατός, γρήγορος και σήμερα δεν ήταν αυτός που πιστεύαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε και αυτός που είχε δει εγώ» είπε ο κόουτς του «δικέφαλου» και επισήμανε: «Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε άλλο ένα γκολ. Περιθώρια βελτίωσης έχουμε, αλλά δεν θα πω σε ποίους τομείς. Το κρατάμε για μας αυτό. Όπως δείξαμε στα παιχνίδια της Αυστραλίας παίξαμε καλύτερα από σήμερα, άρα μπορούμε στο μέλλον να βελτιώσουμε την απόδοσή μας».

Ντιόπ: «Είμαι έτοιμος»

Το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στη Σκοτία και δήλωσε ότι πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Είμαι έτοιμος να παίξω. Βέβαια ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει. Σήμερα πήρα  μερικά λεπτά συμμετοχής, ένιωσα πολύ καλά, βοήθησα και εγώ όσο μπορούσα, περιμένω την επόμενη ευκαιρία που θα μου δοθεί να αγωνιστώ».

Σχετικά με το ματς ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος είπε: «Το παιχνίδι και των δύο ομάδων είναι διαφορετικό. Η Νταντί παίζει με μακρινές μπαλιές, εμείς θέλαμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Σίγουρα είναι θετικό το αποτέλεσμα και περιμένουμε τον επαναληπτικό να κερδίσουμε και εκεί και να πάρουμε την πρόκριση».

Συγκρατημένος ο Μανωλάς

Δεν θεωρεί ο Κώστας Μανωλάς ότι η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση μετά τη νίκη της σε βάρος της Νταντί Γιουνάιτεντ.

«Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα πάλι θα κερδίσουμε. Είναι θετικό βήμα για μας η νίκη. Μας δίνει ώθηση για το επόμενο παιχνίδι, καθώς ανέβηκε η ψυχολογία μας και πάμε δυνατά για το επόμενο ματς. Απ' ότι είδαμε στο βίντεο ήταν καλοί στο ψηλό παιχνίδι. Όμως ήμασταν και εμείς δυνατοί και πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...