Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Απολογήθηκαν οι Γάλλοι διεθνείς

Παρουσιάστηκαν ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Γαλλικής Ομοσπονδίας (FFF) οι τρεις από τους πέντε διεθνείς που κατηγορούνται για τον ρόλο τους στην αποχή της Εθνικής από την προπόνηση.

Οι Γάλλοι διεθνείς επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο για την αποπομπή του Νικολά Ανελκά από την αποστολή, ύστερα από τις ύβρεις που εξαπέλυσε κατά του τέως ομοσπονδιακού τεχνικού, Ραϊμόν Ντομενέκ, στο ημίχρονο του αγώνα με το Μεξικό, όπου οι Μπλε ηττήθηκαν 2-0.

Εξηγήσεις ενώπιον της επιτροπής έδωσαν οι Πατρίς Εβρά, Ερίκ Αμπιντάλ και Ζερεμί Τουλαλάν. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, τον Φρανκ Ριμπερί εκπροσώπησε ο δικηγόρος του, καθώς η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου αρνήθηκε να του δώσει άδεια προκειμένου να παραστεί στη διαδικασία, ενώ απών ήταν και ο Νικολά Ανελκά.

Σημειώνεται ότι ο Ντομενέκ και ο τέως πρόεδρος της FFF, Ζαν-Πιέρ Εσκαλέτ, ο οποίος αποχώρησε από το πόστο του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν μεταξύ των ατόμων που κάλεσε η ομοσπονδία ως μάρτυρες.

Για τιμωρία, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Λοράν Μπλαν, δεν κάλεσε κάποιον από τους 23 παίκτες της αποστολής του Μουντιάλ για το φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας με τη Νορβηγία, ενώ η FFF κράτησε τα διαφημιστικά μπόνους από το Παγκόσμιο Κύπελλο, τα οποία επρόκειτο να καταβληθούν στους διεθνείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...