Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μέτριος ο Άρης, ισοπαλία στην Κατερίνη

Με θεατή στον πάγκο τον υπό απόκτηση κεντρικό αμυντικό, Φρανσίς Ντίκο, ο Αρης έμεινε στο 0-0 με τον Πιερικό, σε φιλικό που διεξήχθη απόψε στην Κατερίνη. Αγώνας που στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν μέτριος και είχε ολιγόλεπτη διακοπή μετά το 60’, λόγω έντασης στην κερκίδα από οπαδούς. Χρειάστηκε, μάλιστα, να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποκατασταθεί η τάξη.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Πέτρου, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων (85’ Καλαγκάνης), Ιντζόγλου, Πέντα (88’ Κωτσιόπουλος), Κωνσταντινίδης (52’ Γκουγκουλιάς), Μπλαζέφσκι (61’ Σεχολάρι), Κουτσοσπύρος (76’Τόσκας)

ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι (88’ Κατίδης), Γιαννίτσης (46’ Παπαζαχαρίας), Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί (63’ Παπαστεργιανός), Καπετάνος (77’ Πρίττας), Νέτο (69’ Αγγελούδης), Καστίγιο (65’ Καζναφέρης), Σολτάνι (46’ Τσέζαρεκ), Τοπούζης (46’ Τόχα)

Τσιώλης : Φάνηκε η κούραση

   Για τον αντίκτυπο που έχει στο σύνολό του η σκληρή προετοιμασία και την μέτρια εικόνα της ομάδος στο φιλικό με τον Πιερικό, μίλησε στον Τύπο ο προπονητής του ΑΡΗ, Σάκης Τσιώλης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο 52χρονος τεχνικός του ΑΡΗ δήλωσε :«Η ομάδα ήταν πολύ επηρεασμένη από την κούραση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έναν ρυθμό, ήμασταν λίγο υποφερτοί. Στο β΄ ημίχρονο μας επηρέασε η κούραση. Χρειάζεται να αποφορτίσουμε την ομάδα και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες κόντρα στην Κέρκυρα.

 Δεν έχω ανησυχίες ιδιαίτερες. Η ομάδα θα φθάσει εκεί που θέλουμε στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Αυτό που με ανησύχησε είναι πως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Είναι ένα πρόβλημα για εμάς και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα».

Για την προσθήκη επιθετικού στο ρόστερ της ομάδας είπε:

«Γίνονται οι τελευταίες προσπάθειες μέχρι το ματς με την Κέρκυρα να έχουμε τον επιθετικό που χρειαζόμαστε».

Ο Σάκης Τσιώλης έδωσε την δική του εξήγηση για την κούραση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, λέγοντας: «Αυτά τα παιδιά φέτος δούλεψαν σε άλλο επίπεδο. Τα σώματά τους χρειάζεται να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς. Χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμη.

 Ίσως κάποιοι να πρέπει να φύγουν για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Χρόνο συμμετοχής. Για παράδειγμα αν πάρουμε επιθετικό, τότε τρία παιδιά θα μείνουν χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους. Υπάρχει και η ομάδα Κ-20 που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, αλλά ίσως χρειάζεται κάτι καλύτερο. Είναι και προς το συμφέρον του ΑΡΗ αν γίνει κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...