Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός: Σοκ με «Κάνιο»!

Πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε μικρή ρήξη μηνίσκου. Στον... αέρα η συμμετοχή του στο ματς της πρεμιέρας με την Καβάλα. Επανεξέταση την Τρίτη.

Ο Αργεντινός χαφ, βρέθηκε στο θεραπευτήριο Metropolitan την Κυριακή, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας προέκυψε μικρή ρήξη πρώτου ως δεύτερο βαθμό στον έσω μηνίσκο.

Όπερ σημαίνει ότι ο «Κάνιο» συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες για να μην δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 27 Αυγούστου κόντρα στην Καβάλα.

Πάντως, ο Ιμπαγάσα θα επανεξεταστεί την Τρίτη, όταν και θα αποφασιστεί ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άριελ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από την συνεκτίμηση της κλινικής του εικόνας και από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, διαπιστώθηκε ότι έχει μια μικρή ρήξη πρώτου προς δεύτερο βαθμό στο οπίσθιο κέρας του έσω μηνίσκου. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη, οπότε και θα αποφασιστεί ο τρόπος αποκατάστασής του».

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...