Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ολυμπιακός- Βουλιαγμένη 10-12

Η Βουλιαγμένη νίκησε 12-10 τον Ολυμπιακό στα πέναλτι στον Πειραιά και ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2. Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί την Κυριακή (3/6) στο Λαιμό.

 
Μεγάλη Κυριακή στο Λαιμό! Σε 5ο τελικό την Κυριακή (3/6, 19.00) θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 πόλο των Ανδρών.

Σε ένα συγκλονιστικό τελικό, τον καλύτερο της σειράς, η Βουλιαγμένη νίκησε 12-10 τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πέναλτι στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ".

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 και φυσικά επανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας. Ο Τσαλκάνης απεκρουσε το πέναλτι του Κόλιανιν, το δεύτερο χαμένο για τον Ολυμπιακό (είχε προηγηθεί το σουτ στο δοκάρι του κορυφαίου των "ερυθρολεύκων", Σχίζα) και στη συνέχεια ο Καρούντζος νίκησε τον Φλώρο και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο τελικό.

Η Βουλιαγμένη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και παίζοντας έξυπνα άμυνα στον φουνταριστό, προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο! Με χατ-τρικ από τον Γούνα και ένα γκολ από τον Αφρουδάκη ο Ολυμπιακός ήταν ανήμπορος να αντιδράσει στην άμυνα και προχωρούσε σε βιαστικές επιλογές στην επίθεση.

Ολόκληρο το κολυμβητήριο σηκώθηκε όρθιο όταν ο Μάζης εκτέλεσε γρήγορα στον παίκτη παραπάνω, βάζοντας τον Ολυμπιακό ξανά στον αγώνα στις αρχές του β'οκταλέπτου (1-4). Με ένα γκολ του Μάζη και δύο του Κολόμβου ο Ολυμπιακός μείωσε στο ένα γκολ (4-5), ενώ η Βουλιαγμένη επέλεγε να φορτώνεται με αποβολές, ώστε να σταματάει τη μπάλα από το να πηγαίνει στον "ερυθρόλευκο" φουνταριστό.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-1, 2-0, 3-2 (κ.α), 0-0, 1-1 (παρ.), 2-4 (πεν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...