Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Στόπερ ψάχνει ο Δώνης

Ένας κεντρικός αμυντικός μεγάλης κλάσης θα είναι, εκτός απρόοπτου, η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Δώνης ξεκινάει το "χτίσιμο" του νέου ΠΑΟΚ από την άμυνα.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής θέλει έναν στόπερ που να μιλάει στην άμυνα και να καθοδηγεί όλη την ομάδα από τα μετόπισθεν. Θεωρεί ότι λείπει απελπιστικά ένας τέτοιος παίκτης από την ομάδα και αυτό είναι το πρώτο και μεγαλύτερο μειονέκτημά της.

Σήμερα Παρασκευή εξέταζε όλη την μέρα περιπτώσεις στόπερ που είναι μεταγραφικοί στόχοι. Μιλάμε για ξένους κεντρικούς αμυντικούς ποιότητας σε στυλ Κοντρέρας, που θα δώσουν άλλη οντότητα στην ομάδα.

Η απόκτηση ενός στόπερ θα είναι και η πρώτη μεταγραφική κίνηση. Η υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού βήμα, βήμα και με μεθοδικότητα είναι απόφαση του Ζήση Βρύζα και του νέου προπονητή.
Μετά την ανεύρεση του στόπερ θα προχωρήσουν οι επιτελείς της ομάδας και στις επόμενες μεταγραφικές επιλογές, οι οποίες, όπως είπε και ο Βρύζας, δεν θα ξεπερνούν σε καμία περίπτωση τις τέσσερις (ακόμα ένας ή δυο χαφ και ένας επιθετικός).

Μόλις αποκτηθεί ο στόπερ θα ανακοινωθεί και επίσημα η μη ανανέωση του συμβολαίου του Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τα συμβόλαια των Κώστα Χαλκιά και Βλάνταν Ίβιτς.
Στο θέμα των πωλήσεων, εάν έρθει συμφέρουσα πρόταση για κάποιον βασικό παίκτη (Αθανασιάδη ή Μαλεζά) θα συζητηθεί μόνο εάν υπερβαίνει τα 2,5 εκατ. ευρώ, ιδίως για τον Αθανασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...