Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Εποχή Μπάγεβιτς αρχίζει στον Ατρόμητο

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον Ατρόμητο. Αυτή θα επισημοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου, μετά τη συνάντηση που είχε ο Σέρβος προπονητής με τον Γιώργο Σπανό.

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον Ατρόμητο.
Στη νέα συνάντηση που είχε την Παρασκευή το βράδυ με τον Γιώργο Σπανό προέκυψε και πάλι πλήρης ταύτιση απόψεων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνει το Σάββατο και ο Ντούσκο θα πιάσει άμεσα δουλειά για να ετοιμάσει τον Ατρόμητο της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα βάλει και κάποιες τελευταίες πινιελιές στο θέμα της προετοιμασίας και ακολούθως θα σηκώσει μανίκια για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Μαζί με την πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ανακοινωθεί και το επιτελείο του στο οποίο θα υπάρχει το όνομα του...αιώνιου γυμναστή του Ντούσκο, Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο εικάζεται ότι ο Μπάγεβιτς θα εισπράττει περίπου 400.000 ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...