Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ηλεία: Αιματηρή επίθεση χούλιγκανς, με 17 χτυπήματα σε 19χρονο! Video

Οι συγγενείς του, που βρήκαν το νεαρό στη μέση του δρόμου μέσα σε μια λίμνη αίματος, κάνουν λόγο για οπαδικό χτύπημα...


Συνολικά 17 χτυπήματα από αιχμηρά αντικείμενα δέχθηκε στην πλάτη τα χέρια και το κεφάλι από τέσσερα άγνωστα άτομα, ένας 19χρονος από την Αθήνα που παραθερίζει τις τελευταίες ημέρες στο χωριό Μαγούλα του δήμου Πύργου.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου και ο νεαρός βρέθηκε στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς το Καράτουλα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, από τους συγγενείς του, που κατήγγειλαν στο ilialive.gr πως πρόκειται για χτύπημα μετά από οπαδική βεντέτα.

Περίπου πενήντα μέτρα μετά την πόρτα του σπιτιού όπου φιλοξενείται ο νεαρός δέχθηκε την επίθεση από τέσσερα άγνωστα άτομα, με διάφορά αιχμηρά αντικείμενα, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ. Οι δράστες δεν δίστασαν να επιτεθούν στο θύμα τους στον κεντρικό δρόμο και σε ένα σημείο αρκετά φωτεινό. Τα χτυπήματα ήταν απανωτά στα χέρια, την πλάτη και το κεφάλι. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Πύργου όπου εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο 19χρονος μέτρησαν στο κορμί του συνολικά 17 πληγές. Η κατάστασή του δεν ήταν σοβαρή και ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε το video του ilialive:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...