Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

«Διπλό» ο Άρης στην Τούμπα μετά από 12 χρόνια

Έσπασε την δωδεκαετή αρνητική παράδοση ο Άρης στην Τούμπα, καθώς νίκησε (1-0) τον ΠΑΟΚ με γκολ του Χαβίτο στο 76’. Οι «κίτρινοι» που είχαν να κερδίσουν εκτός έδρας το «δικέφαλο» από τον Αύγουστο του 1998, εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα και πέτυχαν παλληκαρήσια νίκη, 2η φετινή μακριά από το «Βικελίδης». Πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ στο γήπεδό του, που έμεινε με δέκα στο 92’ (δεύτερη κίτρινη ο Τσιρίλο).

Το φιλμ του αγώνα

23’ Ο Σακελλαρίο με ωραία σέντρα βρήκε τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος από καλή θέση δεν κατάφερε να βρει την μπάλα για... μισό βήμα.
28' Δυνατό σουτ του Ίβιτς λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και στην ευθεία της εστίας του Σηφάκη, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.
33' Πολύ καλή σέντρα του Σακελλαρίου από τα αριστερά, όμως πρόλαβε ο Σηφάκης προ του Μουσλίμοβιτς.
43’ Από βαθιά μπαλιά του Γκαρσία, ο Βιεϊρίνια κοντρόλαρε την μπάλα, ο Νέτο τον μάρκαρε και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι
60’ Από σέντρα του Ίβιτς ο Βιτόλο έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Σηφάκη.
66’ Ο Κόκε βρήκε τον Χαβίτο στα δεξιά της επίθεσης του Άρη, ο Ισπανός μέσος από πλάγια θέση δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Κρέσιτς που έδιωξε την μπάλα.
74' Σκαφτή μπαλιά του Ίβιτς στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
76' ΓΚΟΛ (0-1). Σε δυνατή εκτέλεση φάουλ του Κόκε η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κρέσιτς, ο Χαβίτο πρώτος απ' όλους πρόλαβε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
80’ Ο Παπάζογλου από πλεονεκτική θέση έπιασε κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.
91’ Ο Ελ Ζαρ επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 76’ Χαβίτο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθήνας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο-Μίσελ, Ρουίς, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο
ΚΟΚΚΙΝΗ: 92’ Τσιρίλο (2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βιτόλο (69’ Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς (75’ Παπάζογλου).
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Μισέλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Χαβίτο, Ναφτί, Πρίττας, Μενδρινός (64’ Κάλβο), Ρουίς (54’ Κόκε), Τσέζαρεκ (92’ Φατί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...