Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Κοντά σε συμφωνία με Χιμένεθ η ΑΕΚ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης. Συναντήθηκε με τον 46χρονο Ισπανό προπονητή στο Λονδίνο και του έκανε επίσημη πρόταση να αναλάβει την ΑΕΚ.

“Είμαστε πολύ κοντά σε προπονητή. Θέλει λίγο υπομονή. Είναι πολύ σημαντική και δύσκολη απόφαση. Τις επόμενες δύο ημέρες πιστεύω θα έχουμε αποφασίσει” δήλωσε μετά το ματς της ΑΕΚ το ΟΑΚΑ ο Αδαμίδης που έφτασε γύρω στο 20ο λεπτό στο γήπεδο.

Απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τον Χιμένεθ, αλλά λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας, ο β' αντιπρόεδρος Δημήτρης Καψής δήλωσε ότι “η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Χιμένεθ.”

Ο Ισπανός προπονητής φέρεται να ζήτησε διετές κλειστό συμβόλαιο με 800.000 ευρώ ετήσιες καθαρές αποδοχές, συν 150.000 ευρώ για δυο συνεργάτες του. Ο Αδαμίδης προσπαθεί να ρίξει το κασέ του Χιμένεθ στα 700 χιλιάρικα συνολικά.

Η περίπτωση του Πάουλο Σόουζα φαίνεται πώς ναυάγησε, διότι ο Αδαμίδης έλαβε υπόψιν τις αντιδράσεις του κόσμου για τον 40χρονο Πορτογάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...