Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

AEK: Κλείνει και Ιωαννίδη

Μετά τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και την απόκτηση του Γιώργου Ιωαννίδη.
 
Όπως προέκυψε τις τελευταίες ώρες, ο Βασίλης Τσάρτας ήρθε σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο του αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού και εφόσον λυθεί το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το "τριφύλλι" η ένταξή του στην Ένωση ίσως επισημοποιηθεί ακόμη και την Παρασκευή.

Την ημέρα δηλαδή που θα υπογράψει το συμβόλαιό του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, λαμβάνοντας 60.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 90.000 το δεύτερο και 120.000 τον τρίτο.

Σε αντίθεση με τις δύο παραπάνω υποθέσεις που φαίνεται πως θα έχουν αίσια έκβαση, στάσιμο παρέμεινε για ακόμη μία ημέρα το θέμα του Παύλου Μητρόπουλου. Ο Παναιτωλικός δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του κάτω από τις 100.000 ευρώ και ο Τσάρτας έχει αρχίσει να ψάχνει για αμυντικό χαφ στην Ευρώπη. Αν αυτός είναι ξένος, θα πάψει να υφίσταται και το ενδιαφέρον για το Σουηδό μεσοεπιθετικό Αγκόν Μεχμέτι, αφού δεν θα υπάρχει άλλος διαθέσιμος χώρος στο ρόστερ.

Αν πάντως υπάρξει πρόοδος στις συζητήσεις με τον Μητρόπουλο, δεν αποκλείεται να έρθει και ο Μεχμέτι.

Κατά τ' άλλα, οριστικά παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Δημήτρης Σιαλμάς. Αναζητείται απλώς η φόρμουλα αποδέσμευσής του, αφού του οφείλονται περίπου 100.000 ευρώ. Προφανώς θα υπάρξει κάποιος συμβιβασμός για να ικανοποιηθούν και δύο πλευρές.

Ο Βαγγέλης Βλάχος εύχεται να είναι αυτή η τελευταία απώλεια του καλοκαιριού, αν και έντονα ακούγεται πλέον ότι ο Γιάννης Κοντοές δεν αποκλείεται να ζητήσει να φύγει για ομάδα του εξωτερικού. Χωρίς βέβαια ακόμη να είναι κάτι δεδομένο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...