Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για στόπερ!

Θέμα χρόνου είναι πια να αποκτηθεί και ο αντί-Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό. Το προβάδισμα το έχει ο Πάμπλο Κοντρέρας ενώ υπάρχει ακόμα ο Σεμπαστιάν Σκιλασί και όχι μόνο.

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι Σκιλασί και Κοντρέρας με τον Χιλιανό να έχει πια τον πρώτο λόγο ενώ υπάρχουν -όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά- και άλλα ονόματα που εξετάζονται όπως των Λουγκάνο, Κόστα καθώς και στόπερ από την Σερβία και την Γαλλία και όχι μόνο. Στο λιμάνι έχουν ρίξει το βάρος τους στις αγορές των Γαλλίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και Ισπανίας ενώ στο... παιχνίδι έχει μπει αρκετά δυναμικά και η Αγγλία.

Πλέον μένουν οι τελικές αποφάσεις από μεριάς των ιθυνόντων ενώ θα υπάρξουν νέες επαφές και για τους Σκιλασί, Κοντρέρας και για άλλους στόπερ που βρίσκονται στα υπ' όψιν της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα νεότερα δεν θ' αργήσουν να ανακύψουν πάντως. Αυτό που φαίνεται την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι ο Κοντρέρας είναι ο... εκλεκτός, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πιο ουσιώδεις εξελίξεις από το βράδυ της Κυριακής και μετά. Οι εκτιμήσεις θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν κλείσει το ζήτημα στόπερ το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδες ενώ κάποιοι μιλούν και για άλλη μεταγραφή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...