Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΕ ΑΕΚ: Αποχωρεί ο Δημητρέλος

 Απογοητευμένος από τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του και έτοιμος να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ αν δεν βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος.


Έτοιμος να αποχωρήσει από την προεδρία της ΑΕΚ στις αρχές του 2013 είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος. Οι χθεσινές αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του έχουν απογοητεύσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ, που εφόσον δεν υπάρχει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς τονίζει πως δεν έχει τη δύναμη να σηκώσει το βάρος.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τις αντιδράσεις σε βάρος του από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Θεωρεί άδικη τη συγκεκριμένη στάση, διότι ο ίδιος δεν είναι τίποτα περισσότερο από διαχειριστής της ΠΑΕ σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. «Αντιλαμβάνομαι την οργή του κόσμου για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα. Όμως άλλοι ευθύνονται για την κατάσταση της ΑΕΚ κι όχι εγώ», τονίζει στο περιβάλλον του.

Μάλιστα εφόσον δεν υπάρχει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα αποχωρήσει από τη θέση του. «Δεν υπάρχει λόγος να παραμένω, από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει καμία οικονομική στήριξη, ενώ τα προβλεπόμενα έσοδα είναι ελάχιστα και δεν αρκούν ούτε στο ελάχιστο για τις ανάγκες και τα χρέη του συλλόγου. Εγώ δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δύναμη να σηκώσω το βάρος», αναφέρει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν χάνει την αισιοδοξία του για την υπόθεση Βιντιάδη, αλλά επισημαίνει πως όσο ακόμη υπάρχει ασαφής εικόνα για τις μηνιαίες υποχρεώσεις που θα έχει ΑΕΚ προς το κράτος μετά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, δεν μπορεί να προχωρήσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...