Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται πρόταση ανανέωσης για Μήτρογλου

Το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για τον Κώστα Μήτρογλου, το οποίο στην περίπτωση της τουρκικής Σίβασπορ φέρεται να μετουσιώθηκε σε πρόταση (με αρνητική απάντηση), αναμένεται να φέρει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Η πειραϊκή ΠΑΕ δεν επιθυμεί την παραχώρηση του 24χρονου διεθνή επιθετικού, η συνεργασία του οποίου με τους «ερυθρόλευκους» λήγει το 2014 και ως εκ τούτου έχουν δρομολογηθεί κάποιες κινήσεις προκειμένου η «σχέση» των δύο πλευρών να παραταθεί.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει ζητήσει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις από το καλοκαίρι, όμως οι εξελίξεις ενδέχεται να δρομολογηθούν νωρίτερα καθώς η διοίκηση του πρωταθλητή ετοιμάζει μια πρόταση στην οποία θεωρεί ότι ο Μήτρογλου θα ανταποκριθεί θετικά.

Όσον αφορά στον Τζιμπούρ, που φέρεται να αποτελεί στόχο της Βαλένθια (και όχι μόνο), ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, επιθυμεί την πάση θυσία διατήρηση του Αλγερινού επιθετικού στο ρόστερ της ομάδας. Οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλή διαπροσωπική σχέση, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση ότι έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθεί το σημείο σύγκλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...