Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Γκαρσία, η αδυναμία του Στέφενς (3 videos)



Ιδιαίτερη εκτίμηση στον Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται ότι τρέφει ο Χουμπ Στέφενς αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει συχνή επικοινωνία με τον έμπειρο μέσο. 

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στην προπόνηση του Σαββάτου όπως θα δείτε στο παρακάτω video.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει επικοινωνία με πολλά μέλη της ομάδας, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί το βασικό... συνομιλητή του. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Σαββάτου και προς το τέλος του, προτού ο Ουρουγουανός συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα με τον Γρηγόρη Καβαλιεράτο.

Η Ανζί "φρέναρε" τον Στέφενς

Δεν διήρκεσε πολύ η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, στην οποία ο Μασιέλ Λίνο ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού την Κυριακή (7/7) θα διεξαχθεί το φιλικό με την Άνζι.

Το πρόγραμμα αναλώθηκε στην τακτική και περιείχε παιχνίδι 6 εναντίον 6 (σε δυο γκρουπ), με τις ομάδες σε διάταξη 2-4 να είναι υποχρεωμένες να πρεσάρουν την αντίστοιχη ζώνη του αντιπάλου και να σκοράρουν.

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ παρακολούθησε την προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποθεραπείας και αποκατάστασης, είχε συζητήσεις με όλα σχεδόν τα μέλη της αποστολής και εκτεταμένες με τον Χουμπ Στέφενς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...