Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Π. Αγγελόπουλος: «Τη Δευτέρα θα μας απαντήσει ο Σπανούλης»

Την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσει την απάντησή του στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Οι χρηματοδότες του τμήματος μπάσκετ αποχώρησαν λίγη ώρα μετά το διεθνή παίκτη, με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους. Απέφυγαν, πάντως, να πουν περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός του ότι ο αρχηγός της ομάδας θα ξεκαθαρίσει τι θα κάνει σε τρία 24ωρα.

«Θα μας απαντήσει οριστικά τη Δευτέρα. Ακόμη δεν μας απάντησε οριστικά, αλλά πιστεύουμε ότι κατάλαβε εάν η ομάδα θα είναι ισχυρή ή όχι και τη νέα σεζόν. Από αυτά που του είπαμε νομίζουμε ότι το κατάλαβε. Η συζήτησή μας έγινε σε πολύ καλό κλίμα», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Σε ερώτηση που του έγινε για την πρόταση που κατέθεσαν στο Βασίλη Σπανούλη αρκέστηκε να πει: «Θα απαντήσει πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση που του καταθέσαμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες», ενώ για τη μεγάλη διάρκεια που είχε η συνάντησή τους επισήμανε πως «κι εγώ έχω χάσει την μπάλα. Τέσσερις-πέντε ώρες κάναμε. Τις περισσότερες ώρες είχαμε μια γενικότερη συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...