Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Με 28 παίκτες στο Πράβετς ο Αρης

O Γιάννης Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε την αποστολή για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου μέχρι τις 17 του μήνα θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Αρη. Η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής (07/07) και αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κύργιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Κοτσαρίδης, Ψυχογιός, Λεμονής, Τριανταφυλλάκος, Γκελής, Αγκάνθο, Έλσνερ, Ρένια, Διούδης, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Μανιάς, Νταμαρλής, Γιαννίτσης, Γ. Παπαδόπουλος, Ηρακλής, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Καράδαης, Πουλίδο, Μπουζάνης, Γκόλιας, Μάντζαρης.

Στον Σωκράτη Διούδη δόθηκε άδεια μιας εβδομάδας, λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Νέων στο Μουντιάλ στην Τουρκία. Ο 20χρονος διεθνής γκολκίπερ θα ενσωματωθεί με την αποστολή την ερχόμενη Τετάρτη (10/07), ενώ ο 22χρονος ομογενής τερματοφύλακας, Ντιν Μπουζάνης, αναμένεται την Κυριακή στο Πράβετς απευθείας από την Αγγλία.

* Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ Αρης με επικεφαλής τον πρόεδρο, Δημήτρη Ηλιάδη, παραβρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση.

** Άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του πρώτου φιλικού επί βουλγαρικού εδάφους με αντίπαλο την Πιρίν (10/07). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 αντί για τις 18:30, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...