Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Εργοτέλης: Πάει για… βόμβα Καρντόσο

Μια μεγάλη μεταγραφή, για τα δεδομένα του και για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, φέρεται έτοιμος να κάνει ο Εργοτέλης καθώς είναι σε συζητήσεις με τον Οράσιο Καρντόσο.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος με την Καβάλα και τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Εργοτέλη να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του για να τον πείσει να επιστρέψει μετά από δυο χρόνια στη Super League. Ο Καρντόσο ήρθε στη χώρα μας για πρώτη φορά το 2007 κι έμεινε για μια τριετία στην Τρίπολη, έχοντας 72 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στην Καβάλα όπου έκανε 23 εμφανίσεις.

Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για τον, 33χρονο πλέον, Καρντόσο αφού στην Κόλο-Κόλο της Χιλής είχε μόλις 9 παρουσίες σε μιάμιση σεζόν, πριν πάει τον Ιανούαριο του 2013 στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού από όπου αποχωρεί με 18 συμμετοχές στο ενεργητικό του και μια αρκετά σταθερή παρουσία στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Οι πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως έχει επέλθει οριστική συμφωνία του Καρντόσο με τον Εργοτέλη και πως μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να πάει στο Ηράκλειο ο Αργεντινός για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...