Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών στη φυσούνα του Καραϊσκάκη


Άγριο ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων και όχι μόνο έπεσε με τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Συμπλοκές έγιναν και στην εξέδρα των ...επισήμων όπου εισέβαλαν τα ΜΑΤ για να απομακρύνουν τους φίλους του Ολυμπιακού που έριχναν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο δίπλα στη φυσούνα.
Το ξύλο έπεσε στη φυσούνα και το δρόμο προς τα αποδυτήρια, με την κατάσταση για αρκετά λεπτά να είναι ανεξέλεγκτη. Υπάλληλοι του γηπέδου και της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ φώναζαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην ...πανηγυρίζουν, βλέποντας τους Τσιρίλο και Γκαρσία να σηκώνουν ψηλά τα χέρια, να δείχνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Ο Ίβιτς “έφαγε” μπουκάλι από την εξέδρα και έγινε έξαλλος "επιστρέφοντάς" το πίσω, ο Γιάννης Παπαδόπουλος του επιτέθηκε, ενώ ο Μήτρογλου κλώτσησε μια μπάλα στον Γκαρσία που έκανε χειρονομίες προς τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Η σύρραξη γενικεύτηκε, με τον Ντουντού και τον Γκαλίτσιο να παίζουν ξύλο με παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Ραούλ Μπράβο με τον Γκαρσία. Η φυσούνα μετατράπηκε σε ρινγκ με γροθιές και κλωτσιές να πέφτουν σύννεφο και με τους Τσιρίλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο να προσπαθούν να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους.

Στις εξέδρες και στη συμπλοκή των οπαδών με τα ΜΑΤ η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων. Στις μάχες σώμα με σώμα οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν περισσότεροι, επιτέθηκαν στους άνδρες των ΜΑΤ και πήραν κράνη και ασπίδες! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κόπηκαν μόλις 15.829 εισιτήρια, γεγονός που αποδεικνύει ότι το "Καραϊσκάκη" είχε λιγότερο κόσμο από τη μισή του χωρητικότητα. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, στον περιβάλλοντα χώρο και στο πάρκινγκ. Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" για ακόμα μια φορά αναφέρθηκαν στον Ερνέστο Βαλβέρδε και ξέσπασαν και κατά του Σωκράτη Κόκκαλη φωνάζοντας συνθήματα όπως "κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό". Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποχώρησε από το γήπεδο γύρω στο 80ο λεπτό εκνευρισμένος από όσα ακούγονταν σε βάρος του από την εξέδρα και επέβαλε στους παίκτες απαγόρευση δηλώσεων.
Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία
Ο Ολυμπιακός έχοντας ήδη τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών από την UEFA, ποινή που θα εκτίσει τη νέα σεζόν, κινδυνεύει με βαριά καμπάνα και από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου μας. Ο αθλητικός εισαγγελέας Ηλίας Κωνσταντακόπουλος κατέγραψε όλα τα θλιβερά γεγονότα και δήλωσες χαρακτηριστικά: "Τα έχω δει όλα και ήδη ξεκίνησε έρευνα για το επεισόδιο σε βάρος του φροντιστή".
Στο μεταξύ οι Μέλμπεργκ (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη) και Μαρεσκα (συμπλήρωσε δέκα κίτρινες), τελειώνουν για φέτος καθώς ο Μαρέσκα θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών, ενώ τουλάχιστον άλλες τόσες θα είναι και η τιμωρία του Σουηδού. Επίσης ο Τοροσίδης δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Άρη, καθώς έχει δηλωθεί ότι θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής για κάρτες, ενώ οι Ντούντου και Λούα Λούα για τον ίδιο λόγο δεν θα παίξουν εναντίον της ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.
Χολωμένος ο Μπάντοβιτς
Τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. "Ηδιοίκηση κι ο νέος προπονητής θα αποφασίσουν ποιος τους κάνει και ποιος όχι ξεκινώντας με πρώτο εμένα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο "κόουτς" των "ερυθρολεύκων" και πρόσθεσε στη συνέχεια για το ματς: "Ηταν ένας τελικός για μας, πολύ σημαντικό ματς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο 25λεπτό είχαμε ευκαιρίες για γκολ, όμως σε μια κόντρα δεχτήκαμε το γκολ, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και γεμίσαμε με άγχος"
Σάντος: "Μόνο αν αυτοκτονήσουμε χάνουμε τη 2η θέση"
Σίγουρος είναι ο Φερνάντο Σάντος ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ και είπε χαρακτηριστικά: "Μόνο αν αυτοκτονήσουμε θα χάσουμε τη 2η θέση. Όσον αφορά το παιχνίδι ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: "Ήταν μια νίκη, για την οποία παλέψαμε πάρα πολύ σ’ένα ματς που ο Ολυμπιακός είχε υπεροχή αφού ήθελε μόνο τους τρεις βαθμούς. Εμείς θέλαμε δυο αποτελέσματα. Κάναμε μια αμυντική τακτική και κοιτάξαμε μετά την επίθεση. Ήμασταν καλά οργανωμενοι, οι παίκτες είχαν πάθος και κυνήγησαν όλες τις φάσεις. Είχαμε και τύχη, αφού δημιουργήσαμε μια ευκαιρία και πετύχαμε γκολ, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...