Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Μαραντόνα: Ευτυχώς για μας ο Μέσι είναι Αργεντινός

Διψασμένος για επιτυχία και δόξα δηλώνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ παρομοιάζει το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής με αυτό του 1986 στο Μεξικό, όπου αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή οδηγώντας την Αργεντινή στην κατάκτηση του τροπαίου. Παράλληλα τονίζει ότι η ομάδα του δεν είναι φαβορί και ότι ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ο ίδιος πριν από 24 χρόνια.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Μπουένος Άιρες, ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής έπλεξε το εγκώμιο του Μέσι, τον χαρακτήρισε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμο και είπε πως όταν έχει την μπάλα στα πόδια του είναι ακαταμάχητος. «Ευτυχώς για μας που ο Λιονέλ είναι Αργεντινός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα.

Στη συνέχεια δήλωσε πως η ομάδα του δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως επισήμανε ότι η ομάδα θα προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη με την απόδοσή της και ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του είναι διψασμένοι για επιτυχία. «Βλέπω την ομάδα ιδιαίτερα δεμένη, έχει χαρακτήρα στο παιχνίδι της και διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο Μουντιάλ» είπε ο «κόουτς» της «αλμπισελέστε».

Ο Μαραντόνα αποκάλυψε ότι προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το σύστημα 4-3-3 και η επιθετική γραμμή θα απαρτίζεται από τους Λιονέλ Μέσι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Κάρλος Τέβες. Οι Ντιέγκο Μιλίτο, Μάρτιν Παλέρμο και Σέρχιο Αγκουέρο δεν προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα. Επίσης τόνισε ότι δεν του προκάλεσε έκπληξη η απόδοση του Μιλίτο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς φέτος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ερωτηθείς για τον αποκλεισμό των Χαβιέρ Ζανέτι και Εστεμπάν Καμπιάσο, απλά σήκωσε τους ώμους του, έδειξε ενοχλημένος, δεν εξήγησε τους λόγους για την απόφασή του και απλά είπε: «Επέλεξα αυτούς τους 23 παίκτες, έδωσα τη λίστα και το θέμα θεωρείται λήξαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...