Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Οδεύουν προς την έξοδο από τον Παναθηναϊκό Σαμικά και Ζαγκούμνι

Μπορεί ο Στέλιος Καζάζης να υπέγραψε για επέκταση της συνεργασίας τους με τον Παναθηναϊκό και ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ να είναι ένα βήμα από την παραμονή, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους άλλους δυο ξένους του «τριφυλλιού».

Ο Γκιγιόμ Σαμικά και ο Πάβελ Ζαγκούμνι κατά πάσα πιθανότητα αποτελούν παρελθόν για τους «πράσινους», αφού η οικονομική κατάσταση που έχει προκύψει μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ, επηρεάζει άμεσα και τον Ερασιτέχνη.

Ο Γάλλος και ο Πολωνός είχαν δείξει από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους να μείνουν στην ομάδα, δηλώνοντας ότι τους αρέσει η Ελλάδα και ο σύλλογος.

Και παρά την θέληση και των δυο για παραμονή στο «τριφύλλι» και μείωση των αποδοχών τους, η οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη δυσκολεύει τις εξελίξεις.

Οι δυο άσοι θέλουν να υπογράψουν άμεσα, αυτό όμως στην κατάσταση που είναι η διοίκηση φαντάζει αδύνατο.

Την ίδια στιγμή έντονο ενδιαφέρον έχουν εκφράσει για τον Πολωνό πασαδόρο η Ρεζόβια, αλλά και η Κέντζερτζιν, προσφέροντας μάλιστα πολύ καλό ποσό.

Το ενδιαφέρον της πολωνικής ομάδας είχε στραφεί και στον Γάλλο ακραίο, ο «Σάμι» όμως φαίνεται πως οδεύει προς Ρωσία. Η Ισκρα φέρεται να του δίνει 400.000 ευρώ και έτσι δύσκολα ο Σαμικά θα πει το όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...