Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Και με τη βούλα στο Μουντιάλ ο Σισέ, η 23άδα της Γαλλίας

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βρίσκεται οριστικά στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, καθώς ο Ραϊμόν Ντομενέκ ανακοίνωσε ότι οι 23 παίκτες που προπονούνται στις γαλλικές Αλπεις θα είναι κι αυτοί που θα ταξιδέψουν στη Νότιο Αφρική.
'Εχουμε εμπιστοσύνη στους 23 παίκτες που είναι εδώ, γιατί την περασμένη εβδομάδα απέδειξαν πόσο σκληροί είναι κι ότι θέλουν να φτάσουν πολύ μακριά. Γι' αυτό θέλαμε να βάλουμε τέλος στην αναμονή. Ξέρουμε ότι έχουμε μέχρι την 1η Ιουνίου για να αποφασίσουμε την τελική μας αποστολή, αλλά για εμάς και οι 23 είναι εδώ', δήλωσε ο Ντομενέκ.

Οι «τρικολόρ» έχασαν τον Λασανά Ντιαρά λόγω εντερικού προβλήματος, με αποτέλεσμα να απομείνουν 23 παίκτες, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να μην καλέσει αντικαταστάτη.

Το ίδιο θα συμβεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με τον Ουίλιαμ Γκαλάς, που προπονείται, παρά το μυικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Οι 23 τρικολόρ
Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Λιόν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Σεντρίκ Καρασό (Μπορντό)

Αμυντικοί: Μπακαρί Σανιά (Αρσεναλ), Ουίλιαμ Γκαλάς (Αρσεναλ), Γκαέλ Κλισί (Αρσεναλ), Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλη), Αντονι Ρεβεγιέρ (Λιόν), Μαρκ Πλανούς (Μπορντό)

Μέσοι: Ζερεμί Τουλαλάν (Λιόν), Σίντνεϊ Γκοβού (Λιόν), Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Γιοάν Γκουρκούφ (Μπορντό), Αμπού Ντιαμπί (Αρσεναλ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Ματιέ Βαλμπουενά (Μαρσέιγ)

Επιθετικοί: Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός), Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ (Τουλούζ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...