Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Δυο οι Έλληνες διαιτητές στη 2η κατηγορία της UEFA

Δυο είναι πλέον οι Έλληνες διαιτητές στη 2η κατηγορίας τη UEFA όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ Ο Τάσος Κάκος και ο Γιώργος Δαλούκας (φωτό).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δύο διεθνείς διαιτητές έχει πλέον στη 2η κατηγορία της UEFA, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εκτός του Αναστάσιου Κάκου, ο οποίος ήταν στη σχετική λίστα, προστέθηκε με απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και ο Γεώργιος Δαλούκας, που πήρε προαγωγή. Το ίδιο θα έχει τη δυνατότητα να επιτύχει και ο Μιχαήλ Κουκουλάκης, ο οποίος επί του παρόντος είναι στην 3η κατηγορία.
Με απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA ο κ. Κουκουλάκης συμπεριλήφθηκε στους διαιτητές που θα παρακολουθούνται το προσεχές χρονικό διάστημα και εφόσον ικανοποιήσουν με τις επιδόσεις τους, τότε θα πάρουν προαγωγή. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί τον Σεπτέμβριο (2010) οπότε η Ε.Δ. της UEFA θα συνεδριάσει εκ νέου, για να οριστικοποιήσει τους πίνακες διαιτητών ανά κατηγορία, που θα ισχύουν από τον Δεκέμβριο του 2010 και μετά.
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, εντάσσεται και ο ορισμός του κ. Κουκουλάκη, κατόπιν πρόσκλησης της Π.Ο. Ισπανίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Μποζατζίδη και Δημήτρη Γκάγκα στον διεθνή φιλικό αγώνα των Εθνικών ομάδων Ισπανίας-Πολωνίας, που θα διεξαχθεί στις 8/6/2010 στην πόλη Μούρθια.
Προαγωγή από την 4η στην 3η κατηγορία πήρε και ο Βασίλειος Παμπορίδης. Στην 4η κατηγορία βρίσκονται οι Δημήτριος Καλόπουλος, Ηλίας Σπάθας και Σταύρος Τριτσώνης. Εξάλλου, η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA με έγγραφό της ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι η βοηθός διαιτητής γυναικών Χρυσούλα Κουρομπίλια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών κάτω των 17 (22-26/6/2010 στη Νιόν)». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...