Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Πολλές οι εκκρεμότητες της ΑΕΚ, καινούργιο... original μέτωπο

Στο Μόσταρ για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχει ωστόσο ενημερώσει τους Σταύρο Αδαμίδη και Αρναρ Γκρέταρσον για τις ανάγκες της ΑΕΚ. Μία από αυτές είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση των Αλεξόπουλου, Ζεράλντο, αλλά και η προσπάθεια που θα γίνει για την παραχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com κάνει λόγο για πωλητήριο της Μπολόνια στον Βαγγέλη Μόρα, που είναι ο βασικός στόχος της «Ένωσης».

Η περίπτωση του Μόρα μόνο εύκολη δεν είναι πάντως, καθώς για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό ενδιαφέρονται και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, με τον ίδιο πάντως να δίνει τον πρώτο λόγο στην ΑΕΚ. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τους Κυριαζή, Παπαζαχαρία, με δεδομένο κιόλας ότι το πιθανότερο είναι να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση.

Περιμένουν Επστάιν, ψάχνουν μπακΠρόταση ανανέωσης έχει γίνει και στον Γκουστάβο Μαντούκα, με μειωμένες όμως αποδοχές. Ο Βραζιλιάνος λάμβανε μέχρι πρότινος 450.000 ευρώ ετησίως, ενώ η νέα πρόταση αφορά πάγιες ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ και μπόνους συμμετοχών και στόχων που αν επιτευχθούν θα φτάνουν τα 430-450.000 ευρώ.

Για την αριστερή πλευρά, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Επστάιν με τον οποίο υπάρχει και προφορική συμφωνία, εφόσον κερδίσει την προσφυγή από τον Ηρακλή και μείνει ελεύθερος, ενώ κίνηση θα γίνει και για αριστερό μπακ. Η περίπτωση του Γιαννούλη δεν υφίσταται πλέον αφού υπέγραψε στην Κολωνία.
Η λύση που αναζητείται αφορά κοινοτικό ποδοσφαιριστή, ενώ από την Ελλάδα πλέον απασχολεί μόνο η περίπτωση Τζαβέλλα και αυτή εφόσον πουληθούν παίκτες και εισέλθει ρευστό στα ταμεία.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νάτσο Σκόκο τώρα, στην ΑΕΚ περιμένουν προτάσεις από το εξωτερικό κυρίως, καθώς από Ελλάδα δεν φαίνεται πιθανό το σενάριο να δοθούν τα χρήματα που ζητά η «Ένωση» και ξεπερνούν τα 2,5 εκ. ευρώ. Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχουν βάλει αφετηρία το ποσό που κατέβαλλαν για να αποκτήσουν τον αργεντινό (2,4 εκ. ευρώ) καθώς και έμψυχα ανταλλάγματα για αποκομίσουν κέρδος.
Φαίνεται όμως ότι οι διοικούντες δεν έχουν αποφασίσει να τον παραχωρήσουν σίγουρα, ειδικά αν πουληθεί κάποιος εκ των Τζιμπούρ, Μπλάνκο ή ακόμα και οι δύο. Γι' αυτόν το λόγο άλλωστε θα γίνει νέα πρόταση ανανέωσης στον παίκτη τις επόμενες ημέρες με πάγιες αποδοχές που θα ξεπερνούν τα 800.000 ευρώ για δύο κυρίως λόγους.
Ο πρώτος είναι ο προφανής, για να μείνει στο ρόστερ ο ποιοτικότερος ίσως ποδοσφαιριστής της ομάδας και ο άλλος για να αποκτήσει η ομάδα ισχυρότερο διαπραγματευτικό ατού, μιας και το συμβόλαιο του δαίμονα λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αν όμως τελικά παραχωρηθεί, τότε το βάρος για την αντικατάστασή του, θα πέσει στην περίπτωση του Ζεοβάνι.

Στην Αστόρια ο Νοτιάς
Στο μεταξύ, στον σύνδεσμο των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Αστόρια, βρέθηκε ο Νίκος Νοτιάς, τιμώντας με την παρουσία του την ετήσια εκδήλωση των ομογένειας. Το «παρών» στην εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί να δώσει και ο Παντελής Καφές, που ταξίδεψε στην Αμερική για τον συγκεκριμένο λόγο, ωστόσο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν του επέτρεψε τελικά να το πράξει.
Καινούργιο... Original μέτωπο
Το πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρώθηκε και με την τυπική λήξη των πλέι-οφ, ο Μπάγεβιτς μπορεί να έμεινε και να είναι ο προπονητής που θα κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, ωστόσο η κόντρα της Original με τον Εερβοέλληνα και την διοίκηση δεν έληξε.
Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της επιτίθεται αυτήν τη φορά στον μάνατζερ Γιάννη Καινούργιο καθώς και στη συνεργασία του με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
Οι οργανωμένοι αφήνουν σαφή υπονοούμενα για τις σχέσεις του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και τις μεταγραφές που έγιναν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ καλούν την ΠΑΕ να κόψει κάθε συνεργασία μαζί του, σε ένδειξη διαύγειας και ειλικρίνειας προς τον κόσμο. Προκαλούν μάλιστα να δώσουν στη δημοσιότητα στοιχεία από τις περσινές μεταγραφικές κινήσεις, ενώ τέλος επιτίθενται στην τεχνική ηγεσία για τη συμπεριφορά απέναντι στον Γιώργο Αλεξόπουλο.

«Παίξε Μπάλα ρε...........Νο1: Αθλητική Ένωση ...Καινούργιου;
» Εντάξει κ. μεγαλομέτοχοι κρατήσατε τον βάτραχο. Με γεια σας με χαρά σας Τουλάχιστον μπορείτε να διακόψετε την συνεργασία με τον Καινούργιο ή είναι στα πλαίσια της συμφωνία με τον πολυλατρεμένο σας προπονητή; Εντάξει η ομάδα έχει πλέον στο ρόστερ καμιά δεκαριά παίκτες του στενού συνεργάτη του αμφίβιου και μερικούς ακόμη παικταράδες που ήρθαν και δεν ακούμπησαν αλλά καλοπληρωθήκαν (βλ. Ιορντάκε και άλλα παιδιά).
» Μάλιστα όπως μαθαίνουμε για τον Μαραντόνα της Ρουμανίας ο Μπαγ... ε συγγνώμη ο Καινούργιος εισέπραξε 200 χιλιάδες ευρώ ως πριμ μεταγραφής αμέσως μόλις κλείστηκε η συμφωνία με τον υπερπαίκτη από την Καρπαθία!! Αν δεν είναι έτσι κ.κ. μεγαλομέτοχοι βγείτε και δημοσιοποιείστε τα στοιχεία της μεταγραφής να δούμε πόσα στοίχησε και ποιοί είχαν λαμβάνειν...
» Ήδη όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι που διαβάζουμε ότι ενδιαφέρουν τον βάτραχο και σε ορισμένες περιπτώσεις επιμένει πολύ σε αυτούς κατά σατανική σύμπτωση είναι παίκτες του Καινούργιου (βλ. Μάντζιος) ενώ διαβάζουμε ότι αντιδρά σε όσους κατά σατανική σύμπτωση δεν είναι.

» Αφού κ.κ μεγαλομέτοχοι καλώς κακώς πήρατε και τεχνικό διευθυντή και τον στηρίζετε και αυτόν η πρόταση μας είναι να διαλέξει φυσικά ο βάτραχος τους παίκτες που θέλει για να μην πει κανείς ότι τον καπελώνει η διοίκηση και δεν τον αφήνει να δουλέψει όπως θέλει αλλά να διαλέξει από την λίστα των παικτών που θα του δώσει ο Γκρέταρσον στην οποία δεν θα υπάρχει κανένας παίκτης του Καινούργιου. Εκτός αν αποφασίσατε η ΑΕΚ να γίνει θυγατρική της εταιρίας του συγκεκριμένου μάνατζερ. Για να σας δούμε κ.κ μεγαλομέτοχοι...

» Παίξε Μπάλα ρε...........Νο2: Καλημέρα νέα Α.Ε.Κ.
» Δεν πρόλαβαν να περάσουν 24ωρες από το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου και η νέα ΑΕΚ που όλοι ονειρευόμαστε άρχισε να χτίζεται... Πρώτη κίνηση του ενισχυμένου και λαοπρόβλητου προπονητή ήταν όχι μόνο να διώξει τον Αλεξόπουλο αν και έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο (εκείνο το Έλληνες παίκτες με τσαγανό και φιλότιμο που μας πρήζουν το κεφάλι τι έγινε αλήθεια;) αλλά αντί να του πει ο ίδιος άντε ξέρω 'γω ο Βασιλομπίλαρος, του έστειλε τον Γκρέταρσον τον οποίο ο Αλεξόπουλος δεν γνωρίζει ούτε σε φωτογραφία!

» Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Αλεξόπουλος είχε πρόταση 1 εκατομμύριο από την Ομόνοια και ζήτησε του βάτραχου να τον αφήσει να πάρει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του αλλά ο βάτραχος αρνήθηκε λέγοντας ότι τον χρειάζεται και τον πιστεύει. και τώρα τον διώχνει ενώ παίρνει 180 χιλιάρικα και ενώ γνωρίζει ότι με 1 χρόνο αποχής δεν θα μπορεί να βρει εύκολα ομάδα. Με αυτή την τακτική και την ηθική ξεκινάει η νέα σεζόν. Αλήθεια αν πάρει 'καινούργιο' μάνατζερ ο Αλεξόπουλος είναι πιθανό να αλλάξει γνώμη ο προπονητής;'»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...