Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Έτοιμοι Νίνης και Βύντρα πρόβλημα με Μόρα και Καπετάνο


Οι Σωτήρης Νίνης και Λουκάς Βύντρα τέθηκαν στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ ενόψει του φιθλικού με την Παραγουάη την Τετάρτη στο Βίντερτουρ. Όμως από την προπόνηση αποχώρησε ο Βαγγέλης Μόρας καθώς ένοιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και δεν συνέχισε καθαρά για προληπτικούς λόγους. Ο Παντελής Καπετάνος αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση, δεν γυμνάστηκε και ακολούθησε θεραπεία.

Ο Νίνης με τον Βύντρα ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς, προπονήθηκαν κανονικά, πήραν μέρος και στο οικογενειακό διπλό και το ευχάριστο είναι ότι δεν ένοιωσαν την παραμικρή ενόχληση.

Όσον αφορά τον Μόρα, το σφίξιμο που ένοιωσε στη γάμπα δεν ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής μας και η αποχώρησή του από το προπονητικό πρόγραμμα έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους. Ο Καπετάνος εξ αιτίας ενοχλήσεων που ένοιωσε στη μέση, αποφασίστηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο και να υποβληθεί σε θεραπεία. Η σημερινή προπόνηση έγινε κάτω από συνεχή βροχή και ήταν ανοιχτή στους φιλάθλους και στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την Τρίτη ο προπονητής της Εθνικής μας Ότο Ρεχάγκελ θα ανακοινώσει τους 23 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Νότιο Αφρική. Από την προεπιλογή των 25 ποδοσφαιριστών θα κοπούν δύο και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι Στέλιος Μαλεζάς και Γιώργος Τζαβέλλας.

Τζόρβας: «Δεν έχουμε καθόλου άγχος»

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε, ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έχουν καθόλου άγχος ενόψει του Μουντιάλ. Έκανε σύγκριση της προ διετίας συμμετοχής της Εθνικής μας στο EURO 2008 και τόνισε ότι η ομάδα τότε ήταν αγχωμένη, προφανώς επειδή προερχόταν από το θρίαμβο της Πορτογαλίας.

«Δεν έχουμε καθόλου άγχος, θα πάμε στη Νότιο Αφρική να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αυστρίας και της Ελβετίας πήγαμε σαν πρωταθλητές Ευρώπης και οι προσδοκίες ήταν μεγάλες» είπε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς ο Τζόρβας από Νοτιοκορεάτη δημοσιογράφο αν γνωρίζει παίκτες της αντιπάλου της Εθνική μας, απάντησε ότι στον ελεύθερο χρόνο του δεν παρακολουθεί τόσο πολύ ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια είπε ότι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας στο Μουντιάλ είναι πειθαρχημένο σύνολο και δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια, ακόμα και αν χάνει με 4-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...