Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Περιμένουν τον Βγενόπουλο για την παραίτηση Πατέρα

Ο Νικόλας Πατέρας «μίλησε» με την παραίτησή του. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος με την απουσία του από το ΔΣ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε σαφέστατα θέση υπέρ του -παραιτηθέντος- προέδρου.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ευχαρίστησε τον Πατέρα, αλλά ουσιαστικά αποδέχθηκε το αντίο του και προετοιμάζει την επόμενη μέρα. Αυτός που δεν πήρε θέση και δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος και η ώρα του πλησιάζει.

Οι συνεργάτες του έλεγαν αμέσως μετά την παραίτηση Πατέρα πως είναι πολύ απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη και φυσικά στηρίζει τον πρόεδρο, με τον οποίο έχει και τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο πολυμετοχικό σχήμα.

Αλλωστε, κατά άλλους, οι δυό τους σχεδίασαν και χάραξαν την δική τους πολιτική τη φετινή σεζόν, αδιαφορώντας για το τι λεγόταν από τις... αντιμαχόμενες πλευρές.

Η αλήθεια είναι ότι ο Mr MIG έχει πολύ καιρό να εκφραστεί δημοσίως στα Παναθηναϊκά δρώμενα και από μια πλευρά αυτό οφείλεται στο επιχειρηματικό κομμάτι και τα όσα διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό, με το θέμα της οικονομικής κρίσης και τα γεγονότα της Marfin. 

Ωστόσο, μετά τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα στο «Τριφύλλι» το τελευταίο 24ωρο είναι επιβεβλημένο και επίκαιρο όσο ποτέ να πάρει θέση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίαν συντόμως, ενδεχομένως ακόμη και εντός της ημέρας, θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις εκφράζοντας εκ νέου τη δεδομένη στήριξή του στον Νικόλα Πατέρα και την παραμονή του στη θέση του προέδρου της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...