Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ματεράτσι: Χάνουμε τον ηγέτη μας

Η αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ίντερ και η επικείμενη ανάληψη της Ρεάλ, δημιουργεί κλίμα ανησυχίας, αλλά και θλίψης στην ομάδα. Ανησυχίας γιατί φοβούνται ότι ο Πορτογάλος θα πάρει ορισμένους παίκτες μαζί του στη «βασίλισσας» και θλίψης γιατί οι «νερατζούρι» χάνουν τον ηγέτη τους, όπως εύστοχα είπε ο Μάρκο Ματεράτσι.

«Ο Μουρίνιο κατάφερε να μετατρέψει αυτήν την ομάδα σε ανίκητη και όλους εμάς του παίκτες να μας κάνει να νοιώσουμε σαν αδέρφια. Χάνουμε τον ηγέτη μας» τόνισε ο Ματεράτσι.

Ο Ντιέγκο Μιλίτο, ο άνθρωπος του τελικού καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε οδήγησε την Ίντερ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα. «Δεν ξέρω αν θα μείνω, πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου» είπε ο 30χρονος Αργεντινός φορ και τόνισε στη συνέχεια με έμφαση: «Χρωστάω πολλά στον Μουρίνιο που με έφερε πέρυσι το καλοκαίρι από την Τζένοα στην Ίντερ και έγινα πρωταθλητής Ευρώπης».

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας Μαϊκόν, διαψεύδει διάφορα δημοσιεύματα του Τύπου, που τον θέλουν να ακολουθεί τον Πορτογάλο στη Ρεάλ.

Όσον αφορά τον αρχηγό της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, επισήμανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι». «Περίμενα 15 χρόνια για να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα αισθάνομαι μεγάλη τιμή που είμαι αρχηγός της Ίντερ» δήλωσε ο 36χρονος Αργεντινός που συμπλήρωσε 700 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τους «νερατζούρι» και επισήμανε στη συνέχεια: «Είναι άσχημο για μας που φεύγει ο Μουρίνιο, όμως αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει πολλά ακόμα».

Η Ίντερ που έγινε η πρώτη ιταλική ομάδα που κατέκτησε το τρεμπλ, εξετάζει πλέον το μέλλον της χωρίς τον Μουρίνιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου πιθανότερος αντικαταστάτης του Πορτογάλου στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης είναι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο 41χρονος Σέρβος προπονητής της Κατάνια, έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ίντερ από το 2004 έως το 2006 και την επόμενη διετία έγινε βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Το 2008 ανέλαβε την Μπολόνια την οποία και προβίβασε στη μεγάλη κατηγορία του «κάλτσιο» και στη συνέχεια ανέλαβε την Κατάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...