Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Οι δεύτεροι αγώνες για Π.Φάληρο - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό - Βουλιαγμένη στα ημιτελικά

Δεύτερη πράξη το Σάββατο στην Α' φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών, με τον ΠΑΟΚ και τη Βουλιαγμένη να επιδιώκουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στα ημιτελικά και, αντίστοιχα, το Παλαιό Φάληρο και τον Παναθηναϊκό να επιζητούν την ισοφάριση, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι. Και βεβαίως, με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο να περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους στον επόμενο γύρο.

Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ανοιχτό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και στη δεύτερη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ πήρε το προβάδισμα στη σειρά με δραματικό τρόπο την περασμένη Τετάρτη, όταν νίκησε στο Λαιμό 7-6 τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν προηγηθεί 4-0 στο ημίχρονο και 6-3 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Η ψυχολογία είναι σαφώς με το μέρος των «μπέμπηδων» μετά από αυτή την ανατροπή, όμως οι παίκτες του Ντράγκαν Αντριτς θέλευν να αποδείξουν ότι έμαθαν από τα λάθη του πρώτου ματς, να κάνουν το 1-1 και να επιστρέψουν την Τετάρτη στη Βουλιαγμένη για το τρίτο και καθοριστικό ματς.

Στο Παλαιό Φάληρο, η τοπική ομάδα θα πρέπει να εμφανίσει σαφώς καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την Τετάρτη για να ισοφαρίσει τις νίκες στη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε άνετα 11-7 στη Θεσσαλονίκη και έδειξε να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου, το οποίο δυσκολεύεται να καλύψει την απώλεια του Κινέζου Λι Γιουν.
Υπενθυμίζεται ότι στα ημιτελικά (5, 7 και 9 Ιουνίου) έχουν προκριθεί απευθείας ο Ολυμπιακός (θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός) και ο Πανιώνιος (περιμένει τον ΠΑΟΚ ή το Παλαιό Φάληρο). Οι ηττημένοι της Α' φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι τις ίδιες ημερομηνίες, διεκδικώντας την πέμπτη θέση και το εισιτήριο για το «LEN Trophy».
Συνοπτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Σάββατο
Παλαιού Φαλήρου 15.00 Παλ. Φάληρο - ΠΑΟΚ (Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής)
* Ο ΠΑΟΚ προηγείται 1-0 νίκες.

ΟΑΚΑ (Ανοιχτό) 18.00 Παναθηναϊκός - Βουλιαγμένη (Βασιλείου, Μπιράκης)
* Η Βουλιαγμένη προηγείται 1-0 νίκες.


Αν και όπου χρειαστούν τρίτοι αγώνες, θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη (2/6) με το εξής πρόγραμμα:
Ποσειδώνιο 14.00 ΠΑΟΚ - Παλ. Φάληρο
ΝΟΒ 17.30 Βουλιαγμένη - Παναθηναϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...