Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Η Δεβετζή τα «έψαλλε» στον Μπιτσαξή


Τα «έψαλλε» στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή η Πηγή Δεβετζή.Η ολυμπιονίκης είχε την πρώτη συνάντηση μαζί του, από τότε που ανέλαβε το κυβερνητικό πόστο για τα σπορ στην χώρα μας. Ωστόσο η συνάντηση δεν έγινε έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού, αλλά στο «Γκαλά Γυναικών» που φιλοξενήθηκε μεσοβδόμαδα στην Φιλοθέη και στο οποίο παραβρέθηκαν τόσο η Δεβετζή όσο και ο Μπιτσαξής.

Μόλις το βλέμμα της ιπτάμενης θρακιώτισσας έπεσε πάνω στο γγΑ, δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη πριν τον πλησιάσει. Ο τελευταίος πρόσφατα δήλωσε ότι το πριμ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το οποίο περιμένουν ακόμα όσοι διακρίθηκαν, θα δοθεί σε... δόσεις. Σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση, φέτος θα λάβουν το 20% και τα υπόλοιπα άγνωστο παραμένει πότε θα τα λάβουν.

«Δεν σας ενδιαφέρουν τα μετάλλια δίπλα στα οποία βγάζετε φωτογραφίες; Έκανα τέσσερα χρόνια προετοιμασία για να πάρω αυτό το μετάλλιο στην Κίνα κι έπειτα από δύο χρόνια μας λέτε ότι θα πάρουμε μόνο το ένα πέμπτο του πριμ που εσείς μας υποσχεθήκατε και βλέπουμε για τα υπόλοιπα;», είπε μεταξύ άλλων η Δεβετζή στον Μπιτσαξή, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

Η Πηγή Δεβετζή εμφανίζεται αποφασισμένη να οργανώσει του ολυμπιονίκες του Πεκίνου, προκειμένου να διεκδικήσουν ομαδικά τα χρήματα που τους οφείλονται. Όσο για την απάντηση του Μπιτσαξή; Αναγνώρισε το δίκιο των αθλητών, αλλά συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχουν χρήματα την δεδομένη στιγμή. Καταραμένο ΔΝΤ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...