Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Λαχτάρησε ο Μάρεϊ, ρεκόρ γκέιμς από δύο... άσημους


Τον... χάρο με τα μάτια του είδε ο Αντι Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος τενίστας αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ από τον Γάλλο Γκασκέτ τελικά έκανε την πλήρη ανατροπή και επικράτησε με 3-2 σετ, παίρνοντας το εισιτήριο για το β' γύρο του Ρολάν Γκαρός.Ο Μάρεϊ αιφνιδιάστηκε από τον αντίπαλό του και έχασε τα δύο πρώτα σετ με 6-4, 7-6, αλλά στη συνέχεια βρήκε το κουράγιο και ανέκαμψε και επικράτησε με 6-4, 6-2, 6-1.

Η Σερίνα Γουίλιαμς πήρε κι αυτή το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες μόνο στο πρώτο σετ απέναντι στην ελβετίδα Βέγκελε. Η Αμερικανή τενίστρια κέρδισε το πρώτο σετ με 7-6 και επικράτησε στο δεύτερο με 6-2.
«Δεν ένιωθα καλά, αλλά τουλάχιστον κέρδισα» τόνισε η Σερένα, η οποία έχει έρθει στο Ρολάν Γκαρός με επτά διαφορετικά ρούχα για το μονό κι έξι για το διπλό!

Στο δεύτερο γύρο προκρίθηκε εύκολα κι η Βοζνιάκι, η οποία κόντρα στην Κιντριάβτσεβα έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε πρόσφατα. Η δανέζα τενίστρια επικράτησε 6-0, 6-3 της αντιπάλου της.

Ρεκόρ γκέιμς

Τα ονόματά τους στην ιστορία του παγκόσμιου τένις έγραψαν δύο... άγνωστοι τενίστες, οι Μάικλ Γιάνι και Λούκας Λάτσκο. Ο Λάτσκο επικράτησε με 4-6, 7-6 (7-5), 7-6 (7-4), 6-7 (5-7), 12-10, σε έναν αγώνα οπου παίχτηκαν συνολικά 71 γκέιμς.

Οι δύο τενίστες ισοφάρισαν το ρεκόρ των περισσότερων γκέιμς στην ιστορία του επαγγελματικού τένις, από το 1973 όπου καθιερώθηκαν τα τάι μπρέικ.

Το ρεκόρ όλων των εποχών είναι 83 γκέιμς και είχαν παιχτεί σε αγώνα του 1957.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...