Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Νίνη


Ο τραυματισμός του Σωτήρη Νίνη στο γόνατο δεν είναι σοβαρός και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μετά από μια-δύο ημέρες, θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό, συνεπώς ηρέμησε ο Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Έλληνας άσος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, όταν δέχτηκε μαρκάρισμα από το Γρηγόρη Μάκο. Ο Νίνης έπεσε στο έδαφος νοιώθοντας έντονους πόνους, γεγονός που ανησύχησε το προπονητικό επιτελείο της Εθνική μας. Ωστόσο το ιατρικό τιμ από την πρώτη στιγμή εκτίμησε ότι η κατάσταση του Νίνη δεν ήταν σοβαρή.
Γκέκας: «Ο Ρεχάγκελ ο καλύτερος κόουτς που είχα ποτέ»
Συνέντευξη του Φάνη Γκέκα φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA. Ο διεθνής φορ που την Τετάρτη υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αναφέρθηκε στον Ότο Ρεχάγκελ, καθώς και στην Εθνική μας ομάδα. Παράλληλα αποκάλυψε ότι ίσως το 2014 αποφασίσει να εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση.

Για τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής μας τόνισε ότι σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον πάγκο, η ομάδα θα περάσει δύσκολες στιγμές στο μέλλον. «Ο Ρεχάγκελ είναι ο καλύτερος κόουτς που είχα ποτέ. Ανέλαβε την Ελλάδα σε μια εποχή που ήταν ανύπαρκτη στον ποδοσφαιρικό χάρτη και μέσα σε λίγα χρόνια τη μεταμόρφωσε σε μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Όταν θα αποχωρήσει η Εθνική θα περάσει δύσκολες στιγμές».




Όσον αφορά την πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά του Μουντιάλ, ο Γκέκας επισήμανε ότι ήταν σημαντική στιγμή για όλους και ο ίδιος ένοιωσε τα πιο έντονα συναισθήματα που είχε μέχρι τότε βιώσει στο ποδόσφαιρο. Αναφέρθηκε επίσης και στα 10 γκολ που πέτυχε στην προκριματική φάση και τόνισε ότι ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και δεν έχει σημασία ποίος σκοράρει.




Σχετικά με τους αντιπάλους μας στη Νότιο Αφρική, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός τους χαρακτήρισε ισχυρούς και βέβαια χαρακτήρισε την Αργεντινή σαν το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να φοβηθεί τη Νιγηρία και τη Νότιο Κορέα και είπε ότι η Ελλάδα θα πάει στο Μουντιάλ για ότι καλύτερο μπορεί να πετύχει.




Ερωτηθείς για το ποία ομάδα θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια, ο Γκέκας δήλωσε πως μια εκ των Βραζιλία, Αργεντινή ή Ισπανία θα κατακτήσει το τρόπαιο.




Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αποκάλυψε ότι ίσως το 2014 αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...