Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Αποχωρούν από τον Αρη Φερνάντεζ, Ορτίθ και οι αναπληρωματικοί πορτιέρο

Το πρόγραμμα των ριζικών αλλαγών τέθηκε σε εφαρμογή και προβλέπει ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται εξάλλου η μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Νταρίο Φερνάντεζ (σ. σ: οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στον Πανιώνιο), ενώ την ίδια τύχη θα έχει και ο Ισπανός Ορτίθ, ο οποίος αποκτήθηκε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις.

Ξεκινώντας από τον Αργεντινό μέσο, παρότι πρόκειται για έναν φιλότιμο και σκληρό παίκτη, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αρης είχε την δυνατότητα να αποκτήσει τα δικαιώματά του καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ (η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα).

Μέχρι τις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, πρόβαλλε βέβαιο ότι οι «κίτρινοι» θα χρησιμοποιούσαν αυτόν τον όρο του συμβολαίου δανεισμού, αλλά τους τελευταίους τρεις μήνες άλλαξαν πολλά. Προφανώς έλαβαν χώρα περιστατικά που οδήγησαν τον Κούπερ στην απόφαση απόρριψης του Αργεντινού.

Σε ότι αφορά τον Ορτίθ, είναι αλήθεια ότι στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Αρη έδειξε καλά στοιχεία. Καλλιεργήθηκε η αίσθηση ότι αποτελούσε μια καλή επιλογή, αλλά αποδείχθηκε το αντίθετο. Δεν κατάφερε να διακριθεί μέσα από τον συναγωνισμό και υπό αυτές τις συνθήκες ενημερώθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα.

Μένει μόνο ο Σηφάκης

Την ίδια τύχη θα έχουν ασφαλώς και όλοι οι τερματοφύλακες πλήν του Μιχάλη Σηφάκη. Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν και Φρασέρι δεν μπορούν να έχουν θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ο Πέσκοβιτς ήταν ο μοναδικός που πήρε ευκαιρίες, αλλά έδειξε ότι δεν έχει την ικανότητα να διατηρηθεί σε μια ομάδα που έχει ως στόχο την πορεία πρωταθλητισμού, συνεπώς θα αποτελέσει παρελθόν.

Πιο κρίσιμη - επί του τομέα των εκκαθαρίσεων - είναι πάντως η ερχόμενη εβδομάδα. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην περσινή ομάδα, δεν ικανοποίησαν με την αγωνιστική παρουσία τους και κυρίως, βάσει των υψηλών συμβολαίων που έχουν. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν δεν βρεθεί μια φόρμουλα είτε μέσω της λύσης συμβολαίων είτε μέσω παραχώρησής του (δανεισμός ή πώληση), τότε θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την μείωση των οικονομικών αποδοχών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...