Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

VIDEO - Με γκολ και πάλι του Ουντόζι ο Άρης κέρδισε στην Βέροια με 1-0.

Με γκολ και πάλι του Ουντόζι ο Άρης κέρδισε στην Βέροια με 1-0. Τρεις κόκκινες και ένα δοκάρι στο ματς


Τον έχει πάρει από το χέρι και θα τον σώσει… μόνος του!

Ο λόγος για τον Σαλόζε Ουντόζι, ο οποίος πέτυχε πάλι το νικητήριο γκολ του Άρη, αυτή τη φορά στην έδρα της Βέροιας και… χάρισε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στην ομάδα του, μετά τη νίκη στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου (1-2).

Οι «κιτρινόμαυροι» τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες οι Οικονομόπουλος και Αγάνθο, ενώ αποβλήθηκε και ο Πουλίδο μετά το τέλος του ματς.

Δόθηκαν, επίσης, 15 κίτρινες κάρτες από τον Βοσκάκη!

Η Βέροια είχε δοκάρι με τον Μπαργκάν στο 70΄.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 8 βαθμούς και ξέφυγαν από την τελευταία θέση, αφήνοντας εκεί την ομάδα της Ημαθίας, η οποία έμεινε στους 5.

Ματς για γερά... νεύρα

Η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Άρη ήταν πολύ κρίσιμη και για τις δύο ομάδες, αφού βρίσκονταν στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς αμφότερες.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν πετύχει, μάλιστα, την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 1-2.

Το ματς ήταν για γερά… νεύρα, αφού και οι δύο έπαιζαν πολύ σκληρά με στόχο την… επιβίωσή τους!

Ο διαιτητής έδειξε 15 κίτρινες κάρτες και τρεις κόκκινες στον Οικονομόπουλο, στον Αγάνθο και στον Πουλίδο του Άρη στις καθυστερήσεις!

Το πρώτο μέρος έμεινε στα σκληρά μαρκαρίσματα και χωρίς πολλές φάσεις, γι’ αυτό και το 0-0 του πρώτου μέρους ήταν απολύτως φυσιολογικό.

Λαμπάδα στον Ουντόζι

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έγιναν πιο επιθετικές και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο 61΄ το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι με τον Σαλόζε Ουντόζι και… πάλι!

Ο Τάτος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Νιγηριανός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Άρη.

Ο Ουντόζι είχε πετύχει και το νικητήριο γκολ στην Νέα Σμύρνη την περασμένη αγωνιστική στο ματς με τον Πανιώνιο, όπου χάρισε την πρώτη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα.

Η Βέροια πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση και έφτασε πολύ κοντά σε αυτήν στο 70΄, όταν ο Μπαργκάν σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Διούδη!

Τα τελευταία λεπτά είχαν μεγάλη ένταση με τον διαιτητή να αποβάλλει τρεις παίκτες του Άρη!!!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Οικονομόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και στο επόμενο λεπτό το ίδιο έγινε με τον Αγάνθο, αλλά αυτή την φορά για σκληρό μαρκάρισμα!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πουλίδο πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο Βοσκάκης το πήρε ως ειρωνικό και του έδειξε και εκείνου την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επίσης, κατά την διάρκεια του ματς αποβλήθηκε ο βοηθός του Μιλίνκοβιτς, ενώ ο ρέφερι έδειξε 15 κίτρινες κάρτες!!!

Ο Άρης, τελικά, πήρε την σπουδαία νίκη με 0-1, η οποία ήταν η δεύτερη σερί του στο πρωτάθλημα και με τις δύο να έρχονται εκτός έδρας.

Οι Θεσσαλονικείς, έτσι, έφτασαν τους οκτώ βαθμούς και έφυγαν από την τελευταία θέση στην οποία έμεινε η Βέροια με πέντε.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Στόικα): Αναστασόπουλος, Μπεν, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς (65΄ Ζεζίνιο), Μπαργκάν, Ορέστες, Σισόκο, Καλτσάς , Όστοιτς (76΄ Ντα Κόστα), Σιόντης (85΄ Σεγκούντο)

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Μαργαρίτης, Έλσνερ, Πουλίδο, Ψυχογιός, Παπαδόπουλος (46΄ Αγκάνθο), Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Τάτος, Ίμπε (60΄ Σταυρόπουλος), Ουντότζι (82΄ Αγγελούδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...