Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Σκιά του εαυτού της στην πρεμιέρα του Μουντιάλ η Εθνική.

Με το... αριστερό ξεκίνησε  η Εθνική μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 2 - 0 από την Νότια Κορέα έπειτα από ισάριθμα τραγικά αμυντικά λάθη.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 7ο λεπτό από τον ο Λι Γιουνγκ Σου και την αδράνεια της ελληνικής άμυνας έπειτα από την εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ένα μέτρο μπροστά από το κόρνερ.

Παρά τα ουκ ολίγα κόρνερ που κερδίσαμεκαι το πλεονέκτημα της ομάδας μας στις στημένες φάσεις, η γαλανόλευκη αγαπημένη δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 52’, ένας κακός υπολογισμός από τον Βύντρα που έχασε το κοντρόλ έξω από την περιοχή, έδωσε στον Γι Σουνγκ την ευκαιρία να κλέψει την μπάλα, να αποφύγει τα τάκλιν του Παπαδόπουλου και του Βύντρα και να στείλει την μπάλα με πλασέ στα δίχτυα του Τζόρβα.

Οι παίκτες του «χερ Ότο» άγχωσαν την Νότια Κορέα μόνο για ένα 10λεπτο και, μάλιστα, με ευκαιρίες να κάνουν το 2 - 1. Στο 69ο λεπτό η κεφαλιά του Σαλπιγγίδη δεν βρήκε το τέρμα, ο Καπετάνος μόνος του από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ, ο Τοροσίδης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά οι αντίπαλοι έδιωξαν σε κόρνερ και το σουτ του Γκέκα στο 82’ αποκρούστηκε από τον Σούνγκ Ριόνγκ.

Οι ελπίδες πρόκρισης μειώθηκαν, όμως, οι ελπίδες παραμένουν καθώς στις 22 του μήνα η Εθνική μας αντιμετωπίζει τηνΑργεντινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...